Επιστροφή στο Forum : [Bosch] προβλημα με το πλυντηριο πιατων
γεια σας παιδια εχω ένα πρόβλημα με το πλυντηριο πιατων bocsh
μολις τελιωση η πλυση μου ριχνει τον ηλεκτροπληξειας στον πινακα ρεύματος του σπιτιου
ρωτισα τεχνικο και μου ειπε ότι φταιη η ασφαλεια στον πινακα και μαλον θελει αλλαγη.
ρωτισα και τον ηλεκτρολογω που μου εκανε την εγκατασταση στο σπιτη και μου ειπε μαλον φταιει η αντισταση.
τελικα δεν μπορεσα να βγαλω ακρει τη μπωρει να είναι
θα βοηθουσε ο κωδικος συσκευης enr .θα τον βρεις στο καρτελακι του πλυντηριου καπου γυρω απο την πορτα.
ο κωδικος ειναι SR5615/08
Κατι δεν εγραψες σωστα ,αυτον τον τυπο δεν τον αναγνωριζει το site της bosch
vasilimertzani
05-04-16, 17:14
καλησπέρα .
σε ενα πλυντηριο πιατων bosch auto 3-1 silenced plus στο τελος του πλυσιματος δεν αδειαζει ολο το νερο και αφηνει κατω 1-2 δαχτυλα νερο.εχει καννενας υποψη του τι να κοιταξω;
Βασιλη φανταζομαι οτι το λαστηχο αποχετευσης παει στον λιποσυλεκτη του νεροχυτη,αν ναι τοτε δες για βουλωμα στη συνδεση
vasilimertzani
05-04-16, 22:21
λες να ειναι βουλωμενο και να μην αδειαζει ολο το πλυντηριο?Αυτο παιρνει εντολη απο τον εγκεφαλο να αδειασει το νερο,εντολη να κοψει απο που παιρνει?
Η αντλια δουλευει με χρονο που ειναι καθορισμενος απο το προγραμμα της πλακετας.
vasilimertzani
06-04-16, 08:53
οποτε οτι νερο βγαλει σε δυο λεπτα;
ευχαριστω.
vasilimertzani
12-06-16, 22:06
Nωντα συγνωμη,δεν ειχα δει την ερωτηση.Εχω μπλεξει με αυτο το ρημαδι γαμωτο.
Ειχα παει πριν κανα μηνα ,Ειχε βουλωσει η σωληνα αποχευτεσης και το πλαστικο στο πλαι (εχει διοδους νερου οπου περναει απο εκει και παει στην σωληνα αποχετευσης.)Τα εβγαλα ολα τα καθαρισα και δουλευε ρολοι.Πριν καμια δεκαρια μερες μου ειπε δεν περνει το σαπουνι,δεν πλενει καλα και λοιπα.Πηγα το ξαναειδα και ειδα οτι δεν επαιρνε σωστα νερο (μολις γεμισα με ενα ποτηρι λιγο,αρχιζε να γυρνανε οι ελικες κανονικα ) και το ξαναλυσα .Εκει αφου ελυσα παλι το πλαστικο επιχειρησα να το καθαρισω,μηπως ηταν αυτο βουλωμενο(επειδη ειναι διαφανο φαινονται βρωμιες μεσα,χωρις να ξερω αν ειναι βουλωμενο) και καπου το πρεσαρισα και σκιστηκε η ζελατινη σε ενα σημειο.Τελικα ουτε καταφερα να δω αν φταιει αυτο και ζημια εκανα.Επισκευαζεται αυτο?Απο οτι βλεπω ειναι θερμοκολημενο πανω στο πλαστικο .Υπαρχει καννενα αυτοκολητο θερμοκολητικο?