PDA

Επιστροφή στο Forum : [Bosch] Τζαμι κουζινας εσωτερικο

Elisot
21-02-16, 19:45
Καλησπερα σε ολους
Θα ηθελα την βοηθεια σας
Εχω μια κουζινα Bosch και μετα απο 10 χρονια μου εσπασε το εσωτερικο τζαμι(εχει τρια συνολικα)
Η κουζινα διαθετει πυρολυση.Απο την αντιπροσωπεια θελουν περιπου 230ευρω και ετσι πηγα σε καταστημα ανταλλακτικων μηπως βρω aftermarket.Moυ πρότειναν να κατασκευάσω ενα και ετσι εκανα!Δυστυχώς όμως και τα δυο μετα απο 1 ωρα στους 170-180 εσπασαν!!!!!!!Εχω πληρωσει ηδη 40 ευρω για ο πρωτο και το δευτερο δεν μου το χρεωσε και δεν ξερω τι αλλο μπορω να κανω!!!Γνωριζει καποιος τι μπορει να φταιει η αν μπορω να φτιαξω καπου τετοιο τζαμι χωρίς τα ιδια προβληματα!Δεν ειναι δυνατων ενα υποτίθεται πυρίμαχο ειδικό τζάμι να σπάει στου 180 βαθμους!Να ηταν πυρολυση αντε να δωσω μια δικαιολογία αλλα δυστυχώς δεν ηταν!
Ευχαριστώ πολύ εκ το προτέρων.

diony
21-02-16, 20:17
Δυστυχώς τα γνήσια είναι απλησίαστα
Κάποιες φορές έχω βρει σαν αιτία χαλαρό ή προβληματικό μεντεσέ , υπό προϋποθέσεις κοντράρει πάνω στο τζάμι , ξύνεται και με τη διαστολή γίνεται η ζημιά
Επίσης στα σημεία που εφάπτεται το εσωτερικό τζάμι με το μέταλλο της πόρτας , υπάρχουν κάποια λεπτά αποστατικά από τεφλόν τα οποία παρεμβάλλονται ανάμεσα και προστατεύουν το τζάμι

Elisot
21-02-16, 20:33
Κωστα την τοποθετηση του τζαμιου στην πορτα την εκαναν αυτοί εγω μονο εβγαλα την πορτα και μετα την ξανα εβαλα τιποτα αλλο!Με την πρωτη φορα να σπασουν και τα δυο γίνεται?

diony
21-02-16, 20:52
αν το τζάμι βρίσκει κάπου και τρίβεται ναι μπορεί να σπάσει
ή αν το καινούριο δεν είναι καλής ποιότητας επίσης

εγώ να δεις χτυποκάρδια όποτε τύχαινα τέτοιο ακριβό τζάμι
ρισκάριζα 180-200 ευρώ για να πάρω 25-30 ευρώ την καθαρή μου αμοιβή
δεν μου έσπασε ποτέ αλλά η αγωνία υπήρχε πάντα

γνώμη μου είναι αν δε βρεις κάτι καλλίτερο , να καλέσεις την επίσημη αντιπροσωπία να σου το φτιάξει , τουλάχιστον έχεις κάποια εγγύηση

Elisot
21-02-16, 20:59
Που μπορω να βρω κάπου κάτι καλύτερο?Δεν ξέρω γιατι αυτα εγινα θρύψαλα αλλο το μαμα απλα εσπασε σε δυο κομμάτια!Μπορει να ειναι η παρτιδα κακής ποιοτητας!

diony
21-02-16, 21:07
κάνε αναζήτηση πυρίμαχα τζάμια
κάποιοι αναφέρουν τζάμια μέχρι 800°C.

Elisot
21-02-16, 21:14
οκ ευχαριστω