PDA

Επιστροφή στο Forum : [Brandt] πλυντηριο maxi 1269

nik city
08-02-16, 21:42
παιδιά καλησπέρα,
είμαι νέος στη παρέα και ελπίζω στη βοήθειά σας.
έχω ένα πλυντήριο άνω φόρτωσης το οποίο κάνει το εξής:
ξεκινάει το κάδο μισή βόλτα προς τη μία φορά , μια βόλτα από την αντίθετη
σταματάει και αντί να ξεκινήσει να παίρνει νερό βγάζει στις ενδείξεις την ένδειξη του κάδου με τρις
παύλες από πάνω (σαν καπάκι ) οι οποίες αναβοσβήνουν και βγαίνει εκτός.
αναρωτιέμαι αν ξέρεις κάποιος ποιά βλάβη είναι αυτή.

sofosal
08-02-16, 22:25
παιδιά καλησπέρα,
είμαι νέος στη παρέα και ελπίζω στη βοήθειά σας.
έχω ένα πλυντήριο άνω φόρτωσης το οποίο κάνει το εξής:
ξεκινάει το κάδο μισή βόλτα προς τη μία φορά , μια βόλτα από την αντίθετη
σταματάει και αντί να ξεκινήσει να παίρνει νερό βγάζει στις ενδείξεις την ένδειξη του κάδου με τρις
παύλες από πάνω (σαν καπάκι ) οι οποίες αναβοσβήνουν και βγαίνει εκτός.
αναρωτιέμαι αν ξέρεις κάποιος ποιά βλάβη είναι αυτή.

δες στο μάνιουαλ (προβλήματα)μήπως έχει επεξήγηση των κωδικών βλαβών.

δες τον ιμάντα, ίσως έχει χαλαρώσει

δες τα καρβουνάκια στο μοτέρ, ίσως έχουν φαγωθεί και δεν πατάνε σωστά πλέον.

nik city
09-02-16, 10:45
Τα κοιταξαμε ολα αυτά αλλά είναι οκ
Ο κινητήρας γυρίζει και δεν συνεχίζει το πρόγραμμα. Την ένδειξη δεν την βρίσκω σε κανένα manual. Σκέτος ο κάδος χωρίς το καπάκι λέει ότι έχει νερό ο κάδος και δεν θα κάνει στυψιμο.

lefteris251
10-02-16, 22:26
Καλησπέρα και απο μένα. Εχεις ελέγξει μήπως η κλειδαριά σου έχει καποιο θέμα ή κάποια βαλβίδα εισαγωγής νερού? Κάνε ενα τσεκ.

tipos
11-02-16, 13:14
πιστευω οτι εχει προβλημα με τον αισθητηρα θεσης τυμπανου.υπαρχει ενας μαγνητικος διακοπτης ο οποιος ενεργοποιητε απο ενα μαγνητη στο ενα απο τα πορτακια του τυμπανου.αν ανοιξεις το αριστερο καπακι της συσκευης θα δεις 2 λεπτα καλωδια που ερχονται απο το πισω μερος του λαστιχου της πορτας και καταληγουν στην πλακετα.με ενα πολυμετρο αν μετρησης πρεπει καθε φορα που περνανε τα πορτακια μπροστα απο τον αισθητρα θα πρεπει να κλεινει κυκλωμα.αν δεν κλεινει τοτε εχει προβλημα ο αισθητηρας.

nik city
20-02-16, 11:37
Παίδες προς γνώσιν και συμμόρφωση.
Πρώτον όσον αφορά την ένδειξη που δείχνει στο display που ανέφερα πιο πάνω δεν υπάρχει σε κανένα manual αλλά υπάρχει σε αυτοκόλλητο στην πάνω δεξιά γωνία της πόρτας.
Δεύτερον η λύση του γρίφου είναι το μεσαίο από τα γατζάκια που κλείνει την πόρτα του κάδου. Λίγο ίσιωμα και λειτουργεί κανονικά, γιατί με τον καιρό στραβώνει, και θα κλείσει κανονικά η πόρτα. Κόστος επισκευής μηδέν. Χρόνος επισκευής 20 μέρες ή και περισσότερο αν είναι κλειστό το καπάκι του πλυντηρίου. Εγώ κατά τύχη το κοίταζα ενώ είχα αφήσει το καπάκι να στεγνώσει από τα νερά που το είχα καθαρίσει και όπως λένε χε.. ψηλά και αγνάντευε ή παρατήρα αυτό που βλέπεις.
Την καλημέρα σε όλους.

MK1977
20-03-16, 19:59
Δεν ξερω αν έβγαλες άκρη αλά ποιο πανω γραφω για το ίδιο πρόβλημα. Οτι χρειαστείς εδω ειμαστε

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

MK1977
09-09-18, 19:30
Παίδες προς γνώσιν και συμμόρφωση.
Πρώτον όσον αφορά την ένδειξη που δείχνει στο display που ανέφερα πιο πάνω δεν υπάρχει σε κανένα manual αλλά υπάρχει σε αυτοκόλλητο στην πάνω δεξιά γωνία της πόρτας.
Δεύτερον η λύση του γρίφου είναι το μεσαίο από τα γατζάκια που κλείνει την πόρτα του κάδου. Λίγο ίσιωμα και λειτουργεί κανονικά, γιατί με τον καιρό στραβώνει, και θα κλείσει κανονικά η πόρτα. Κόστος επισκευής μηδέν. Χρόνος επισκευής 20 μέρες ή και περισσότερο αν είναι κλειστό το καπάκι του πλυντηρίου. Εγώ κατά τύχη το κοίταζα ενώ είχα αφήσει το καπάκι να στεγνώσει από τα νερά που το είχα καθαρίσει και όπως λένε χε.. ψηλά και αγνάντευε ή παρατήρα αυτό που βλέπεις.
Την καλημέρα σε όλους.Έχεις μια φωτογραφία με κλειστό το καπάκι του ντραμ.για να δω πια ειναι η σωστή θέση οταν κλείσει; ευχαριστώ πολύ

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk