PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τελικός Ενισχυτής] αγορα!!!

john-1982
09-01-16, 16:23
καλησπέρα!
χρονια πολλα και καλη χρονια!
πρώτα απο ολα συγχαρητήριά στα παιδια που εχουν το φορουμ για την εκπληκτική δουλειά που εχουν κανει και συγχαρητήρια στα μελοι του φορουμ καθότι με την βοήθεια τους χωρείς να εχω καμια γνώση(ούτε καν πως ειναι το τρατζιστορακι) κατάφερα και άλλαξα τρατζιστορακια σε εναν ενισχυτή !!!

ειμαι νεος στο φόρουμ και δεν ξερω αν το γράφω στο σωστο μερος... αν παλι κανω λαθος ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη!
θα ήθελα λιγο την βοήθεια σας πανω σε μια αγορα που σκοπεύω να κανω σε εναν τελικό ενισχυτή... αν ξερει κανεις... αν ειναι καλος και αν πληρεί της προδιαγραφές που λεει...!!!
αν καποιος γνωρίζει η τον εχει παρακαλώ πολυ ας μου πει εντυπώσεις!!!
θελω να τον δουλέψω σε ηχεία... 2χ1500 w σίγουρα δεν θα ειναι τοσο τα ηχεία αλλα αν βάλω ολα μαζι τι γραφει απο πισω το καθε ηχείο βγαίνει τοσο..1500 w!
ο ενισχυτής ειναι ο εξής...
Skytec PA Amplifier SKY-7000 II 2x 3500Whttp://www.djmarket.gr/skytec-pa-amplifier-sky-7000-ii-2x-3500w.html#.VpETz1LQBdg

chipakos-original
09-01-16, 20:04
καλησπέρα!
χρονια πολλα και καλη χρονια!
πρώτα απο ολα συγχαρητήριά στα παιδια που εχουν το φορουμ για την εκπληκτική δουλειά που εχουν κανει και συγχαρητήρια στα μελοι του φορουμ καθότι με την βοήθεια τους χωρείς να εχω καμια γνώση(ούτε καν πως ειναι το τρατζιστορακι) κατάφερα και άλλαξα τρατζιστορακια σε εναν ενισχυτή !!!

ειμαι νεος στο φόρουμ και δεν ξερω αν το γράφω στο σωστο μερος... αν παλι κανω λαθος ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη!
θα ήθελα λιγο την βοήθεια σας πανω σε μια αγορα που σκοπεύω να κανω σε εναν τελικό ενισχυτή... αν ξερει κανεις... αν ειναι καλος και αν πληρεί της προδιαγραφές που λεει...!!!
αν καποιος γνωρίζει η τον εχει παρακαλώ πολυ ας μου πει εντυπώσεις!!!
θελω να τον δουλέψω σε ηχεία... 2χ1500 w σίγουρα δεν θα ειναι τοσο τα ηχεία αλλα αν βάλω ολα μαζι τι γραφει απο πισω το καθε ηχείο βγαίνει τοσο..1500 w!
ο ενισχυτής ειναι ο εξής...
Skytec PA Amplifier SKY-7000 II 2x 3500W

http://www.djmarket.gr/skytec-pa-amplifier-sky-7000-ii-2x-3500w.html#.VpETz1LQBdg

Αφού δεν μπορούμε να έχουμε άποψη για το εσωτερικό του μηχανήματος όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι του το μόνο που μένει να πούμε είναι ότι 479,00 € είναι μια χαρά .

Αν ένα τέτοιο κομμάτι δεν φτάσει πάνω στον πάγκο για test να πάρει σήμα στην είσοδό του τεχνητό φορτίο στην έξοδο να ελεγχθεί η κατανάλωση ισχύος στο πρωτεύον και να παρθούν μετρήσεις απόκρισης με τον παλμογράφο και τα υπόλοιπα όργανα είναι δύσκολη η εκτίμησή του.

Panοs
09-01-16, 21:53
7kw με 480 ευρω μονο,15 αμπερ ασφαλεια και 15kg ΜΟΝΟ??
μπααα ουτε καν.....
αγορασα εναν ενισχυτη 1.5kw rms της crest audio ο οποιος ζυγίζει 21 κιλα και καινούριος κανει 500 ευρω....
και αυτα για 1.5 kw...
οι κινεζοι πως βγαζουν 7kw με 5 κιλα και 30 ευρω λιγοτερα?
να εισαι ευχαριστημενος αν βγαζει εστω και 1kw....
δες ποσο κοστιζει ενας ενισχυτης με πραγματικα 7kw στην εξοδο του
http://www.thomann.de/gr/nova_dxp_6000_b_stock.htm
και ειναι και σε b-stock...
καινουριο κανει 2600....

kokoblue
14-01-16, 12:27
Μην παρεις τον ενισχυτη δεν ειναι οτι φενεται...καλυτερα πηγενε σε behringer η αν θες ποιο επωνυμα Crown ναι θα τσουξει λιγο η τιμη αλλα θα σε αποζημιωσει στο τελος....