Επιστροφή στο Forum : [Άλλη] Πλυντήριο ZANUSSI (άνοιγμα τυμπάνου κλειστού τύπου?)
Εχω ένα πλυντήριο Ζanussi και έχει χαλάσει το ρουλεμάν. Έχω διαβάσει παλαιότερες συζητήσεις σε διάφορα παρόμοια θέματα οι οποίες με βοήθησαν να βγάλω το τύμπανο με μεγάλη ευκολία, τα βρήκα σκούρα όμως με το άνοιγμα του τυμπάνου το οποίο είναι πρεσαριστό ή κουμπωτό, δέν έχει καθόλου βίδες ή κλίπς. Το πρόβλημα μου είναι πώς να το ανοίξω,χωρίς να κάνω ζημιά και άν τα καταφέρω πώς να το κλείσω χωρίς να έχει διαρροή ή κίνδυνο να ανοίξει ενώ δουλεύει. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
ΥΓ: S.N θα σας στο πώ όταν πάω στο χωριό διότι έχω αυτή την στιγμή μόνο το τύμπανο με τον κάδο41114411154111641117
Τα λινκς σου δεν ανοίγουν.
Πάντως, υποθέτω, θα χρειαστείς κάποιον εξολκέα.
Ελπίζω τώρα να φαίνονται οι φωτογραφίες! πρώτη φορά γράφω και δέν γνωρίζω τα κόλπα. Σόρι!!!!!
Δες εδώ (https://youtu.be/zjULf1lLW5U?list=PL162C32E8F3256B11) κι εδώ (https://www.youtube.com/watch?v=XaFF2-Rl8Nc), ίσως σε βοηθήσει.
Panoss σε ευχαριστώ αλλά το τύμπανο στα video είναι με βίδες (έτσι θα έπρεπε να τα κάνουν κανονικά, αλλα αυτό είναι άλλο θέμα) . Το δικό μου άν προσέξεις στις φωτογραφίες ,είναι ή κουμπωτό ή κολλημένο και αυτό είναι το πρόβλημα μου :confused1: .
Ρε παιδιά καμιά ηδέα έστω κάτι!!!! κανένας τίποτα?
Κυριακίδης
29-12-15, 17:43
Έστω και το άνοιξες ,η φωλιά των ρουλεμάν ξεχαρβάλωσε και αυτή . Είναι αδύνατον να το δεις πλυντήριο ότι και να κάνεις .
Έστω και το άνοιξες ,η φωλιά των ρουλεμάν ξεχαρβάλωσε και αυτή . Είναι αδύνατον να το δεις πλυντήριο ότι και να κάνεις .
Τότε για ποιο λόγο κάποιες εταιρείες τα κάνουν βιδωτά ή με ιδικά κουμπώματα που ανοίγουν και κλείνουν? Τόσο εύκολα ξεχαρβαλώνει? Συμφωνώ οτι δέν θα γίνει καινούριο αλλά πιστεύω οτι τι δουλειά του θα την κάνει. πιστεύω πως το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι στο άνοιξε κλείσε παρά στη φωλιά του ρουλεμάν.
Κυριακίδης
29-12-15, 19:24
Συμφωνώ οτι δέν θα γίνει καινούριο αλλά πιστεύω οτι τι δουλειά του θα την κάνει.
41130
Η κίτρινη γραμμή είναι το ρουλεμάν .
Η Γαλάζια γραμμή είναι η φωλιά που κάθονται τα ρουλεμάν και η πορτοκαλί γραμμή είναι ένα με το πλαστικό του κάδου . Έπρεπε η γαλάζια γραμμή με την πορτοκαλί γραμμή να είναι φιξ και "βράχος " αυτό δεν ξέρω πως ακριβώς το καταφέρνει ο κατασκευαστής , ίσως τα βάζει την ώρα που είναι "πυρακτωμένα " και ενώνονται και γίνονται βράχος . Είναι σημαντικό αυτό. Αν η γαλάζια γραμμή με την πορτοκαλί έχουν μπόσικα ή δεν είναι σταθερά και ένα ενιαίο κομμάτι , τότε θα χρειαστείς το πίσω τουλάχιστον καπάκι με την φωλιά . Επίσης δεν το γνωρίζω πως κολλάνε αυτόν τον κάδο , ίσως από τις κόλλες που βάζουν ή με την διαδικασία όπως στα θερμοπίστολα αλλά σε μεγάλη κλίμακα.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions Inc. All rights reserved.