Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [HiFi] Ανακληση Sansui AU3900



east electronics
02-12-15, 12:19
Ανακληση Sansui AU3900 Ενημερωνουμε ολους τους πελατες μας οι οποιοι εχουν επισκευασει στο παρελθον ενισχυτες Sansui AU3900 στην εταιρια μας , οτι θα πρεπει να τους ανακαλεσουμε γιατι στατιστικα εχει αποδειχθει οτι υπαρχει η πιθανοτητα να μας εχει ξεφυγει μια λεπτομερεια με αποτελεσμα ο ενισχυτης αυτος να μπαινει σε προστασια χωρις ουσιαστικα να εχει πραγματικη βλαβη .


Η αιτια ειναι 5 βιδες που στηριζουν την πλακετα του τελικου ενισχυτη ενω παραληλα παρεχουν πολυ κρισιμη γειωση σε διαφορα σημεια του κυκλωματος και μαζι με αυτα και στην εισοδο του ενισχυτη αλλα και στο κυκλωμα προστασιας . Ειναι πιθανον οι βιδες αυτες να εχουν οξειδωθει και να μην κανουν επαρκως επαφη.


Ειναι επισης πιθανον η λεπτομερεια αυτη να μας εχει ξεφυγει κατα την διαρκεια της επισκευης ακομα και σε μηχανηματα τα οποια εχουν γινει γενικη ανακατασκευη και αναβαθμιση .


Η αντιμετωπιση ειναι παρα πολυ απλη μπορει να γινει με απλη αντικατασταση με καινουργιες βιδες η την απλη προσθηκη γκροβερ τυπου αστερακι σε ολες οσες βιδες εξυπηρετουν την γειωση στην πλακετα του τελικου ενισχυτη
Ολα οσα μηχανηματα εχουν επισκευαστει απο εμας θα τυχουν δωρεαν γενικο επανελεγχο και αποκατασταση της βλαβης.


Σακης Πετροπουλος


http://www.eastelectronics.gr/wp-content/uploads/2015/12/DSC03709-300x225.jpg (http://www.eastelectronics.gr/wp-content/uploads/2015/12/DSC03709.jpg)