Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Εκτυπωτής] HP Officejet 7000

radiotimes
09-11-15, 16:42
Εχω τον παραπανω εκτυπωτη HP Officejet 7000 που δεν τραβαει το χαρτι τον ανοιξα μεχρι καποιο σημειο και βλεπω τα ρολερ που τραβανε το χαρτι να γυριζουν κανονικα αλλα οταν βαζω χαρτι χτυπαει ο αξονας που γυριζει τα γραναζια των ρολερ και δεν γυριζεουν τα ρολλερ.Καμια ιδεα κανεις?

andyferraristi
09-11-15, 16:53
Τι εννοείς γράφοντας

... χτυπαει ο αξονας που γυριζει τα γραναζια των ρολερ ... ???

radiotimes
09-11-15, 17:31
Υπαρχει ενας αξονας με γραναζια που γυριζει τους οδηγους των ρολερ που τραβανε το χαρτι μεσω μιας σειρας μικρων γραναζιων που οταν μπει το χαρτι φαινεται να ρολαρει ο αξονας και να μην τραβαει το χαρτι και να σταματαει να γυριζει το ενα ρολερ σ' αυτο που ειναι το χαρτι.

chip
09-11-15, 19:39
βάλε βγάλε καλώδια από αισθητήρες μήπως κάποιο δεν πατάει καλά. επίσης δες για κανένα κολημένο χαρτί που μπλοκάρει κανένα αισθητήρα...

αν οι κεφαλές δεν συμπεριφέρονται σωστά (στους καθαρισμούς που κανει κανονικά και να έχουν φυσιολογικές κινήσες) ίσως πρέπει να ελέγξεις τον μηχανισμό που καθαρίζει την κεφαλή (για σπασμένα γρανάζια).... (οι HP, τουλάχιστον αυτό δείχνει η εμπειρία σε παλαιότερα μονέλα, έχουν ευαισθησία σε αυτό...)

radiotimes
10-11-15, 09:18
Τον εχω ανοιξει και εχω φτασει μεχρι εκει που βλεπω να κατεβαινει ο μηχανησμος που γυριζει τα ρολερ.Ενω τα βλεπω να γυριζουν μολις βαλω χαρτι δεν γυριζουν.Εκει ειναι το προβλημα.