Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Sony] LCD BRAVIA KDL-46X3500

Kyriakos Ioannidis
14-09-15, 15:13
40521405224052340524

Γεια σας,

μου χαρισαν αυτη τη χαλασμενη lcd που παρουσιαζει τα εξης προβληματα (αν βοηθουν και οι συνημμενες εικονες)

- αλλοιωμενα χρωματα στα 2/3 της οθονης που οσο ζεσταινεται περιοριζονται
- ghosting (αν το καταλαβα και το λεω σωστα - μετατοπιζονται τμηματα της οθονης) που οσο ζεσταινεται αυξανεται
- και μια καθετη γραμμη με κολλημενα pixel στο γαλαζιο (που δεν με ενοχλει ιδιαιτερα - αχνοφαινεται στην τριτη εικονα στα δεξια κυκλακια)
- οπως μου ειπε και ο προηγουμενος ιδιοκτητης καποια στιγμη μετα απο ωρες λειτουργιας σβηνει μονη της

Παρακαλω για την βοηθεια σας, αν αξιζει η επισκευη της (χωρις να με γδαρουν στο επισημο service) ή αν υπαρχει καποιος με ορεξη να με καθοδηγησει να δοκιμασω μονος μου (η tv ειναι του 2008 και αποτι διαβασα δεν υπαρχει επισημα το tcon board σαν ανταλλακτικο).

Ευχαριστω

xrhstos1978
14-09-15, 20:25
Πάνελ είναι φιλε. δεν πατανε τα flex

Kyriakos Ioannidis
15-09-15, 14:48
αν ειναι το panel θα παει για ανταλλακτικα γιατι ειναι πανακριβο και ειναι προτιμοτερο να παρω μια καινουργια. με το flex εννοεις τα ribbon καλωδια (αν τα λεω σωστα ) που τρεχουν γυρω γυρω απο το panel ? οποτε την ανοιγω τα κουναω / πιεζω / καθαριζω με την ελπιδα να πατησει καλυτερα και αν και οσο βελτιωθει η εικονα ?

Papas00zas
15-09-15, 15:29
Ακριβώς....ο συμφορουμιτης εννοεί ότι εχεις με αυτά πρόβλημα.

Kyriakos Ioannidis
17-09-15, 14:03
αλλη μια φορα την βοηθεια του κοινου παρακαλω !

ανοιξα την τηλεοραση και μετα απο ενα καλο καθαρισμα εντοπισα το προβλημα στο γωνιακο flex - αν το πιεσω λιγο εκει που εχω βαλει το ροζ χρωμα στη φωτο λυνονται ολα τα προβληματα της εικονας. το ερωτημα ειναι τι μπορω να βαλω αναμεσα στο καλωδιο και το μεταλλικο frame του panel για να μεινει αυτη η πιεση μονιμα οταν βιδωσω το frame (ενα κομματακι χοντρο πλαστικο μαλλον θα δημιουργησει προβημα γιατι τα καλωδια ζεσταινονται αρκετα και το frame πιθανοτατα παιζει και ρολο ψυκτρας)
Ευχαριστω

4053340534