Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] HP G62 Laptop σβηνει
Γεια σας παιδια. Oταν ανοιγω το λαπτοπ (HP G62) πηγαινει μεχρι το σημα των windows και σβηνει. Αν το ξανανοιξω πηγαινει μεχρι ενα βημα πιο πριν δηλαδη στο σημα της HP και setup F2 και παλι κλεινει. Αν το ξανανοιξω παλι ανοιγει για λιγο κι αμεσως κλεινει. Ανοιξα το λαπτοπ το καθαρισα τις εισοδους αερα τον ανεμιστηρα, αλλαξα και παστα και παλι τα ιδια. Αλλαξα σκληρο και παλι τα ιδια. Αλλαξα μνημες παλι τα ιδια. Τι λετε να φταιει και τι πρεπει να κανω. Ευχαριστω πολυ!
Το καθάρισμα το έκανες γιατί είχε αυτό το πρόβλημα ή το πρόβλημα σου βγήκε μετά το καθάρισμα?
Αν το (α) τότε GPU αν το (β) ίσως να μην πατάει καλά το σύστημα ψύξης.
Το καθάρισμα το έκανες γιατί είχε αυτό το πρόβλημα ή το πρόβλημα σου βγήκε μετά το καθάρισμα?
Αν το (α) τότε GPU αν το (β) ίσως να μην πατάει καλά το σύστημα ψύξης.
Το ιδιο προβλημα ειχε και πριν το καθαρισμα και μετα απο αυτο. Αν ειναι GPU τι κανω? Υπαρχει περιπτωση να εχει σχεση το bios γιατι δεν μπορω να μπω καν εκει ενω μου εχει την επιλογη f2 το παταω και δεν μπαινει στο bios. Eκανα και reset το bios αλλα τιποτα.
Για πίεζε με το δάχτυλο σου το southbridge και πες μας αν δουλεύει.
Μου είχε τύχει παλιότερα σε ένα toshiba με τα ίδια συμπτώματα και με reflow στο southbridge έφτιαξε.
Στάλθηκε από το H30-U10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιο ειναι το southbridge?