Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Sony] KDL-40D3500
RADIO6146KISAMOS
10-09-15, 19:55
Παιδιαη παραπανω tv εχει σκοτεινη εικονα αλοιωμενα χρωματα και slow motion.Μου εχει ξανατυχει στην ιδια μαρκα και την εφτιαξα ανοιγοντας το πανελ και εβαλα μια αντισταση σε δυο σημεια 10ω οπως δειχνει σχετικο βιντεο στο youtube.Η διαφορα ειναι οτι εκεινη ηταν 32αρα.Μπορω να κανω το ιδιο και σε αυτην που ειναι 40αρα?
slow motion η' βλεπεις και την προηγουμενη εικονα?εαν βλεπεις και το προηγουμενο καρε ειναι κομμενο το Voff αλλιως εαν εχεις και αρνητικα χρωματα μαλλον το AS στην tcon
βαλε link για το video που λες
RADIO6146KISAMOS
11-09-15, 09:50
Ναι βλεπω και την προηγουμενη εικονα αλλα τα χρωματα δεν ειναι αρνητικα.Πως μπορω να την αποκαταστησω?Η διευθυνση του βιντεο ειναι www.youtube.com/watch?v=9UrTVEC5LkA.
με τον ιδιο τροπο,τραβωντας καλωδιο,οποτε μοντελο της οθονης και φωτογραφια απο το πρωτο cof να δω τα pin εαν εχω κρατησει σημειωσεις και μπορεσω να βοηθησω
RADIO6146KISAMOS
14-09-15, 10:11
φιλε Θοδωρη ευχαριστω για τις απαντησεις αυτο που ειδα σημερα που την ξαναπιασα αυτη την tv ειναι οτι μου εβγαλε και αρνητικη εικονα ενω στην αρχη που μου την εφεραν δεν γινοταν αυτο η εγω λογω απροσεξιας δεν το καταλαβα απο την αρχη.Οποτε προσανατολιζομαι στην tcon.Υπαρχει αυτη αν ξερεις η πρεπει να απευθυνθω στην sony οπου και θα μας γδαρουν φυσιολογικα....