Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Οθόνη Άλλη] Αλλαγή οθόνης σε Sony Vaio svf1521

andreasan
15-08-15, 01:52
Καλησπέρα,
Μετά από πτώση η οθόνη του laptop εσπασε (δηλαδή στα 3/4 της φαίνονται λεπτές γραμμές διαφόρων χρωμμάτων και στο 1/4 λίγο από την επιφάνεια εργασίας). Αγόρασα μία καινούρια συμβατή με την προηγούμενη,την σύνδεσα αλλά δεν λειτουργεί (κατά το άνοιγμα φαίνεται λίγο αχνά το σήμα vaio και μετά τίποτα,σκοτάδι). Ξανατοποθέτησα την παλιά και αυτή το ίδιο πράγμα ενώ πριν την αποσυνδέσω όπως ανάφερα φαινόνταν έστω και λίγο. Σε μία συζήτηση μου είπαν πως δεν λειτουργούν τα led της οθόνης, δεν ανάβουν. Θέλω να ρωτήσω μήπως υπάρχει πρόβλημα στο βίσμα της σύνδεσης με την οθόνη ή το πρόβλημα εντοπίζεται αλλού; (μπορεί κατά την αποσύνδεση, κατά την εξαγωγή του βίσματος να δημιουργήθηκε το πρόβλημα από δικό μου λάθος). Εν το μεταξύ ψάχνω συμβατό laptop για να δοκιμάσω την νέα αλλά και την παλιά οθόνη.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις.

jakektm
15-08-15, 02:21
1.με φακο αν φωτισεις την οθονη φαινεται κατι οταν δουλευει το λαπτοπ;
2.την μπαταρια την ειχες βγαλει οταν εκανες την αλλαγη της οθονης;
3.αν στο κανει τωρα και στις δυο οθονες, ενω πριν με την σπασμενη οθονη, ειχε φως, τοτε εχει θεμα στην μητρικη.
φτιαχνεται μεν, αλλα περισσοτερο εξαρταται απο τις δικες σου δυνατοτητες

andreasan
15-08-15, 02:56
Φαίνεται στη αρχή, οταν ανοίγει πολύ λίγο το λογότυπο της sony (μάλλον επειδή είναι με άσπρα γράμματα), μετά δεν βλέπω τίποτα αλλά μάλλον λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο.
Οχι δεν την έβγαλα την μπαταρία, έκανα λάθος;(μαλλον)
Το βίσμα παίζει κανένα ρόλο;
Για την μητρική μαλλον πρέπει να το πάω σε τεχνικό.

xrhstos1978
15-08-15, 11:31
δες την ασφάλεια που εχει στην μητρική (F) κοντά στην καλοδιοτενια, μαλον την έχεις κάψει.