Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Ερώτηση σχετικά με ηχεία SONY

kwstasna
14-07-15, 14:10
Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητήρια για το ωραίο σας forum.

Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει ένα πρόβλημα σχετικά με κάτι ηχεία SONY που έχω

το μοντέλο είναι SONY SRS D21 Speakers 2.1

Το ηχείο που έχει πάνω του το on/off και την ρύθμιση ήχου και την υποδοχή για ακουστικά μου παρουσιάζει το πρόβλημα.

Καμιά φορά χάνει τον ήχο και δουλεύει μόνο το άλλο ηχείο και το sub και για να δουλέψει τρώει καμιά σφαλιάρα και βρίσκει τον ήχο.

Επίσης όταν βάζω ακουστικά δεν δουλεύουν σωστά (όποια ακουστικά και να βάλω)
και θα πρέπει να πειράξω το βύσμα πάνω κάτω για να δουλέψει.
Τα ακουστικά όταν τα βάζω σε άλλη συσκευή δουλεύουν τέλεια.

Το άνοιξα να δω αν έχει κανένας πυκνωτής φουσκώσει ή έχει σκάσει αλλά όλοι δείχνουν οκ. Ούτε υγρά ούτε τίποτα.

Τι θα με συμβουλεύατε να κάνω?

xlife
14-07-15, 14:19
τσέκαρε και τα ελάσματα του βύσματος ακουστικών. ένα απο τα ελάσματα χρησιμοποιήτε σαν διακόπτης ωστε να απομονώνει τον ήχο όταν βάζουμε ακουστικά.. μπορεί να έχει πατηθεί και να παρουσιάζει αυτά τα προβλήματα

kwstasna
14-07-15, 14:23
Θα μπορούσες να μου στείλεις μια φωτογραφία για το πως περίπου είναι?

xlife
14-07-15, 14:29
http://www.howtofixit.gr/forum/attachment.php?attachmentid=40130&stc=1

Σου έβαλα αυτό που είναι διάφανο και φαίνονται τα ελασματάκια. τα περισσότερα είναι κλειστά και πρέπει να τα ανοίξεις. Έτσι έφτιαξα βλάβη σε λάπτοπ που είχε σχεδόν τα ίδια προβλήματα με τα δικά σου στον ήχο. μπορεί να μην είναι αυτό αλλά δεν χάνεις τίποτα να το τσεκάρεις

ezizu
14-07-15, 14:43
Καλό είναι επίσης να ελέγξεις τις κολλήσεις του βύσματος των ακουστικών (αλλά και γενικότερα τις κολλήσεις στην πλακέτα). Υπάρχει πιθανότητα να είναι ψυχρές .

kwstasna
14-07-15, 15:31
Οκ παιδιά ευχαριστώ πολύ, θα τα κοιτάξω και θα σας πω.
Αν και νομίζω στο εξαρτηματάκι για τα ακουστικά παρουσιάζετε το πρόβλημα και το έχει και το ηχείο μετά όταν δεν βάζω ακουστικά.