Επιστροφή στο Forum : [Video] προβλημα με βιντεο fisher fvh-po5
giorgos thesalonikh
23-05-15, 12:28
καλησπερα σε ολους εχω το εν λογο βιντεο.εχω το εξης προβλημα το βαζω στη πριζα παταω το κουμπακι power για να αναψει και ξεκιναει ο μηχανησμος απο μονο του να γυρναει χωρις να υπαρχει κασετα μεσα και δεν περνει την κασετα.επισης να πω οτι γυρναει για λιγο ο μηχανισμος και μετα σταματαει.καποια γνωμη καποια βοηθεια???
ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
23-05-15, 13:15
καλησπερα σε ολους εχω το εν λογο βιντεο.εχω το εξης προβλημα το βαζω στη πριζα παταω το κουμπακι power για να αναψει και ξεκιναει ο μηχανησμος απο μονο του να γυρναει χωρις να υπαρχει κασετα μεσα και δεν περνει την κασετα.επισης να πω οτι γυρναει για λιγο ο μηχανισμος και μετα σταματαει.καποια γνωμη καποια βοηθεια???
πρέπει να λυθεί και να καθαριστεί πρώτα το capstan και μετά να δείς αισθητήρες και τους ιμάντες sanyo μηχανισμό πρέπει να φοράει
giorgos thesalonikh
23-05-15, 20:43
Νομιζω οτι βρηκα το προβλημα.ενας ιμαντας ξεχηλωσε με αποτελεσμα να μην γυρναει το γραναζη απο ασανσερ.αλλα μου πεταξε και μια σουστα.και τωρα δεν ξερω που μπενη η ακρη παραθετω φωτογραφια
giorgos thesalonikh
23-05-15, 21:23
Ιδου και η φωτο39886
xrhstos1978
24-05-15, 00:33
ίσως εδώ. δεν το βλέπω καλαhttp://www.howtofixit.gr/forum/attachment.php?attachmentid=39889&stc=1