Επιστροφή στο Forum : [Liebherr] προβλημα με συντηρηση ενος ψυγειοκαταψυκτη liebherr
καλησπερα
οπως γραφω και πιο πανω εχω ενα προβλημα με το συγκεκριμενο ψυγειοκαταψυκτη της leibherr no frost cnesf 4003
ενω δουλευει η καταψυξη κανονικα δεν μου δουλευει η συντηρηση ( πιανει 12 βαθμους στην καλυτερη)
το ψυγειο εχει ενα μοτερ και ειναι με αισθητηρες (2) και πλακετα
εχω βγαλει την πλακετα μετρησα οτι μπορουσα και αν και εχει μια μαυριλα δεν μου φαινεται καμμενη
θα ηθελα βοηθεια αν καποιον του ετυχε κατι παρομοιο και αν οι αισθητηρες δινουν συγκεκριμενη τιμη στη μετηση
επισης θα ηθελα να αναφερω οτι δεν εχει κανενα φουσκωμα στην πλατη
ευχαριστω εκ των προτερων
Γεια σου φίλε μου.
1) Η κατάψυξη τη θερμοκρασία κατεβάζει;
2) Η κατάψυξη είναι πάνω ή κάτω;
3) Με ποιο τρόπο έχουμε ψύξη στην συντήρηση; Είναι φυσικής κυκλοφορίας ή έχει κλαπετο;
Πως κατέληξες στην πλακέτα; αντιλήφθηκες κάτι;
http://aider.gr
γεια χαρα
η θερμοκρασία στην συντηρηση μεχρι 12-13 βαθμους και στην καταψυξη κανονικα οπου το ρυθμισω (-18 , -21 κτλ)
η καταψυλη ειναι κατω
εχει δευτερο στοιχειο ψυξης ( γι αυτο και οταν παρουσιαζει το συγκεκριμενο μοντελο φουσκωμα στην πλατη της συντηρησης ειναι για πεταμα)
η πλακετα σε ενα σημειο στην θηκη που ειναι, ειναι μαυρισμενη( η θηκη) λες και εσκασε κατι, αλλα εχει πολυ μικρα διοδακια απο την πλευρα
των κολλησεων και δεν μπορω να τα μετησω
Κυριακίδης
27-03-15, 22:41
αλλα εχει πολυ μικρα διοδακια απο την πλευρα των κολλησεων και δεν μπορω να τα μετησω
Αν δεν μπορείς να μετρήσεις άλλαζε στα τυφλά ότι βρεις :lool: πάνε το σε ηλεκτρονικό να σου το κάνει μια Κ.Α.Ρ.Π.Α
http://www.ebay.it/itm/SCHEDA-COD-6122176-00-PER-FRIGORIFERO-LIEBHERR-CNESF-4003-CNES-4013-CNESF-400-/271805104824?pt=LH_DefaultDomain_101&hash=item3f48d8c2b8&_uhb=1
να σαι καλα εδω η εταιρια μου ζητα για αυτη την πλακετα 166 ευρω
δοκιμασες να το κανεις αποψυξη και να δεις μετα πως παει η συντηρηση?
ναι εχω κανει αποψυξη αλλα η συντηριση δεν κατεβαινει κατω απο 12 βαθμους
εχω δωσει την πλακετα για επισκευη σε ηλεκτρονικο και θα το δοκιμασω σε δυο τρεις μερες
παντως σας ευχαριστω για την συμβολη σας για την επιλυση του προβληματος
dimitrisdimas
29-03-15, 22:24
Πολύ πιθανόν να έχεις διαρροή στην συντήρηση ή στο σωληνάκι που περνάει εσωτερικά απο την καταψυξη οπου εκει ακουμπάνε τα λάστιχα της πορτας της κατάψυξης. Έχω το ιδιο ψυγείο και εμενα εκανε το ιδιο και μετα απο λιγο καιρο μου εκαψε και το μοτερ.
Εχουμε το ίδιο ψυγείο και μου είχε παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα.
Είχα κάνει απόψυξη χωρίς να αλλάξει κάτι.
Ο τεχνικός που ήρθε είπε για αλλαγή πλακέτας, χωρίς να δει κάτι περισσότερο.
Το άφησα για 3 μέρες εκτός και δούλεψε κανονικά.
4-5 μήνες μετά δεν μου έχει ξαναβγάλει κανένα πρόβλημα.
Φίλε xrsdi, τελικά τι έκανες με τη
βλάβη στο ψυγείο? Έχω το ίδιο μοντέλο με το ίδιο πρόβλημα.