PDA

Επιστροφή στο Forum : [Κλιματιστικό Toshiba] δεν ξεκινάει

dimitrisdimas
17-03-15, 13:26
παιδιά καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με ένα a/c inverter toshiba RAS-13UAV-E2,το θέμα είναι ότι δεν ξεκινάει καθόλου η εξωτερική μονάδα,ενώ η εσωτερική δουλεύει και μετά από λίγο αναβοσβήνου τα λαμπάκια timer και operation μαζί γρήγορα.Οι μετρήσεις πάνω στην κλέμα της εσωτερικής μονάδας στο 1-2 ήταν 212volt ενώ κανονικά έπρεπε να ήταν 220-230 όπως λέει ο κατασκευαστής και στην θέση 2-3 ήταν 32volt όπως λέει ο κατασκευαστής dc 15-60.Παιδιά μπορεί να παίζει ρόλο τόσο πολύ η τάση που έχει?(ολόκληρη η τάση του σπιτιού είναι 212 volt)

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
09-04-15, 17:53
Το πρόβλημα σου είναι η εξωτερική πλακέτα.

μηνάς
17-05-15, 14:04
Εγώ πιστεύω φταίει η εσωτερική πλακέτα και δεν δίνει ρεύμα στο έξω

miku
17-05-15, 14:12
Και εγώ είχα είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα και μόλις πήγα την εσωτερική πλακέτα σε ηλεκτρολόγο την επισκεύασε με 25 ευρώ και την έβαλα πάνω και όλλα οκ!Και να σκεφτείς ότι ο ''τεχνικός'' έλεγε ότι φταίει το μοτέρ.

johnkou
17-05-15, 15:26
Που βρηκες ηλεκτρολογο να ξερει να επισκευαζει πλακετες γιατι απο γνωστους που εχω δεν ξερουν τι ειναι κολλητηρι,πυκνωτης,αντισταση,τρανζιστορ οχι να ελεγξουν και να φτιαξουν πλακετες.

JOUN
17-05-15, 15:36
^^ Και εγω ηλεκτρολογος ειμαι και εχω φτιαξει λαπτοπ,καρτες γραφικων,μονιτορ πλακετες κλιματιστικων κλπ κλπ ( just saying.. )

miku
17-05-15, 17:16
Ο ηλεκτρολόγος της γειτονιάς ήξερα και μάλιστα η δουλεία που έκανε έχει κρατήσει καλά μέχρι τώρα χωρ'ις πρόβλημα.

FILMAN
18-05-15, 15:48
^^ Και εγω ηλεκτρολογος ειμαι και εχω φτιαξει λαπτοπ,καρτες γραφικων,μονιτορ πλακετες κλιματιστικων κλπ κλπ ( just saying.. )
Eσύ είσαι ηλεκτρολόγος και ηλεκτρονικός 2 σε 1 :001_smile:

sofosal
18-05-15, 17:54
(ολόκληρη η τάση του σπιτιού είναι 212 volt)
..είναι δυνατόν; με τι την μετράς;

ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
18-05-15, 18:14
Που βρηκες ηλεκτρολογο να ξερει να επισκευαζει πλακετες γιατι απο γνωστους που εχω δεν ξερουν τι ειναι κολλητηρι,πυκνωτης,αντισταση,τρανζιστορ οχι να ελεγξουν και να φτιαξουν πλακετες.

Γιάννη ευτυχώς που είναι και αυτοί και βγάζουμε εμείς μεροκάμματο
το 90% των οικοδομών στην λάρισα γίνανε απο ηλεκτρολόγους περάσανε 6 μήνες απο το switch off και ακόμη διορθώνουμε κεντρικές σε καθημερινή βάση
επειδή όμως περνάνε πρώτοι τα κάνουν όλα άσχετα αν δεν δουλεύει τίποτα μετά