Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : τηλεόραση LG 42 ιντσών

fotinio
14-03-15, 22:15
Καλησπέρα παιδιά ήθελα να ρωτήσω κάτι:

Έχω μία τηλεόραση 42 ιντσών μάρκα LG που δείχνει χιόνια στη μισή οθόνη και η άλλη μισή είναι μαύρη με κινούμενες γραμμές.Είχε 2 φουσκωμενους πυκνωτές κάτω σε μία μικρή πλακετουλα που ήταν κοντά στο socket με τα κουμπιά και 2 καλώδια πήγαιναν προς την οθόνη.εφόσον άλλαξα τους πυκνωτές δεν έγινε τίποτα,πάλι τα ίδια έκανε.Τι να κάνω ρε παιδιά?
έχω σκάσει

maik65
14-03-15, 23:35
Φίλε Φώτη,η τηλεόραση σου προφανώς έχει κάτι νούμερα ,κάλο θα ήταν να μας πεις το μοντέλο,και προφανώς έχεις και φωτογραφική μηχανή η κινητό να μας ανεβάσεις και κανένα φώτο της οθόνης και τι πυκνωτές έχεις αλλάξει.

fotinio
15-03-15, 15:01
οκ φιλε μανωλη θα στειλω οταν μπορεσω.Οι πυκνωτες που αλλαξα αν θυμαμαι καλα ηταν ηλεκτρολυτικοι στα 470 μικροφαραντ και οι δυο

fotinio
16-03-15, 10:01
φιλε μανωλη καλημερα,τελικα οι πυκνωτες ηταν στα 680 μικροφαραντ(ηλεκτρολυτικοι)οχι στα 470 που προανεφερα,και το μοντελο της τηλεορασης ειναι LG 37LF66.Οταν ρωτησα δυο ηλεκτρονικους ο ενας μου ειπε πως εχει καμμενη οθονη και δε συμφερει να την φτιαξω διοτι θα στοιχιζε 200 ευρω.Ο δευτερος μου ειπε μεν την ιδια τιμη με τον πρωτο αλλα μου ειπε οτι συμφερει αν ειναι καλη μαρκα η τηλεοραση

οριστε και η φωτο της,οταν ειναι ανοιχτη δειχνει ετσι:

http://www.howtofixit.gr/forum/attachment.php?attachmentid=39460&stc=1

mathios
16-03-15, 10:34
Καλημερα φιλε μου

τσαμπα αλλαζεις πυκνωτες. Εδω περα το πανελ εχει σπασει κατω δειξια λες και εφαγε μπουνια!!!!.

Κατι μου λεει οτι για να μην το εχεις παρει χαμπαρι, αν εχεις μικρα παιδια θα ειναι παναγιες τις τελευτες μερες ετσι?:lool:

fotinio
16-03-15, 15:08
δηλαδη οπως ειναι πεταμα ε γιωργο?βασικα δεν εχω παιδια απλα την ειχαμε βρει στα σκουπιδια με ενα φιλο και λεγαμε μηπως φτιαχνεται

klik
16-03-15, 16:52
...Εδω περα το πανελ εχει σπασει κατω δειξια λες και εφαγε μπουνια!!!!. ...

...λεγαμε μηπως φτιαχνεται με σελοτέιπ; :biggrin:

mathios
16-03-15, 17:19
δηλαδη οπως ειναι πεταμα ε γιωργο?βασικα δεν εχω παιδια απλα την ειχαμε βρει στα σκουπιδια με ενα φιλο και λεγαμε μηπως φτιαχνεται

Κοιταξε να δεις αν το προβλημα της ειναι μονο το panel φτιαχνεται αλλα κοστιζει πανω κατω 150 με 200 ευρω. Αν υποθεσουμε οτι ειχε παθει κατι αλλο και αυτος που την εχει απο τα νευρα του της τραβηξε και κανα μπουκετο εκει δεν σε συμφερει με τιποτα.

Εχει να κανει και με το μοντελο. Αν θες ποσταρε το μοντελο να δουμε τι παιζει. Αν την βρηκες τσαμπα ισως και να αξιζει μιας και δεν εχεις δωσει φραγκο μεχρι τωρα.

με σελοτέιπ; :biggrin:

Μπα με σελοτειπ δεν νομιζω θα χρειαστει πολυ... Μπορουμε να δοκιμασουμε την ζελατινα που ντυνουμε τα βιβλια ομως....:001_tt2:

fotinio
17-03-15, 02:22
Στα σκουπίδια τη βρήκαμε παιδιά αλλά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει καινούργια τέτοια τηλεόραση

fotinio
17-03-15, 18:57
ρε παιδια ομως οταν ειχα ανοιξει την τηλεοραση για να βαλω τους πυκνωτες το πανελ φαινοταν μια χαρα κι οχι ραγισμενο,πως ειναι δυνατον?υπαρχει περιπτωση να ειναι εσωτερικα ραγισμενο?

ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
17-03-15, 19:25
το πανελ ειναι σπασμενο δεν μπορουμε εμεις να σου πουμε πως εσπασε
η συσκευη ειναι αχρηστη το πανελ δεν επισκευαζεται συνεπως το θεμα κλεινει εδω

mathios
19-03-15, 02:01
ρε παιδια ομως οταν ειχα ανοιξει την τηλεοραση για να βαλω τους πυκνωτες το πανελ φαινοταν μια χαρα κι οχι ραγισμενο,πως ειναι δυνατον?υπαρχει περιπτωση να ειναι εσωτερικα ραγισμενο?

ναι μπορει να εχει σπασει εσωτερικα και εσυ οταν πιανεις το "τζαμι απ΄ εξω να μην καταλαβαινεις κατι. Στην περιπτωση σου δεν υπαρχει αμφιβολια οτι αχρηστευτηκε.