Επιστροφή στο Forum : [Siemens] ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ SIEMENS
Kκαλημέρα σε όλο το forum,
θα ηθελα τα φωτα σας για ενα πλυντηριο πιατων siemens που κανει θορυβο
ή σαν να τραβαει νερο με αερα ,ή σαν να βρισκουν τα πτερυγια της αντλίας,
η ενδειξη παροχης νερού πότε δειχνει αναμενη και πότε σβηστη
δεν βαζει τελικα νερο και δεν στρεφουν οι εκτοξευτήρες νερου.
απο ενα πρωτο ελεγχο ειδα οτι εχει στην παροχη νερου βαλβίδα aqua stop αυτή πως μπορω να την ελέγξω?
ετχαριστω για τον χρόνο σας εκ των προτερων
Κυριακίδης
08-12-14, 20:01
η ενδειξη παροχης νερού πότε δειχνει αναμενη και πότε σβηστη
μήπως είναι ένδειξη κάποιου κωδικού σφάλματος με Led . Εννοείται πρέπει να ξέρουμε και τι μοντέλο είναι.
ή σαν να τραβαει νερο με αερα ,ή σαν να βρισκουν τα πτερυγια της αντλίας,
Δεν ξεκαθαρίζεται τίποτα με το παραπάνω , αλλά θα έλεγα "ενεργοποιήθηκε η αντλία" (της αποχέτευσης) όταν ενεργοποιηθεί ο φλοτεροδιακόπτης (όταν υπάρχει διαρροή νερού στο πάτωμα της συσκευής) . Υπάρχει διαρροή?
δεν βαζει τελικα νερο και δεν στρεφουν οι εκτοξευτήρες νερου. Καθόλου νερό? εντελώς άδειο το εσωτερικό του θαλάμου? ή έστω λίγο
Ευχαριστω για την αποκριση ειμαι εκτος αθηνων για τον τυπο,ομως δεν εχω διαρροη και καθολου νερο.Προσπαθωντας να ειμαι πιο σαφης οθορυβος οταν ειναι κλειστο ειναι σαν να τραβαει νερο ανοιγωντας ομως την πορτα ακουγεται σαν ανναροηση με φυσαλιδες αερα και δεν υπαρχει καθολου νερο,επισης οχρονοδιακοπτης δεν μειωνεται προφανως γιατι δεν ξεκινα προγραμμα πλυσης.
Κυριακίδης
08-12-14, 23:53
Πιο πολύ για αυτό που είπες μπορεί να είναι (το aqua stop). Αλλά αν έχεις το εγχειρίδιο χρήσης . και έχει τυχόν οδηγίες για εντοπισμούς σφαλμάτων , προσπάθησε να το επιβεβαιώσεις με τα Led που σου αναβοσβήνουν (δεν είναι τυχαίο και βλάβη , αλλά θέλει να σου παρουσιάσει το είδος βλάβης σύμφωνα με τον αριθμό των εκλάμψεων)
Σε ευχαριστω την επομενη εβδομαδα που θα ειμαι πισω θα το ελεγξω. Κανονικα απο τη ματια που ειχα ρίξει μου φανηκε σαν ηλεκτρομαγνητικη βαλβιδα νερου δεν εβγαλα
ομως το λαστιχο προς το πλυντηριο για να ελεγξω την λειτουργία της πραγμα που θα κανω οταν επιστρεψω .
Θα ενημερωσω το post και για τα αποτελεσματα.
Ευχαριστω Πέτρο εγινε εχθες αντικατασταση του aqua stop και ολα παλι καλα :001_smile:
mirmiliotis1
14-06-16, 01:04
μπορεις να πεις ποσο κοστιζει η αντικατασταση?και τι αντικατεστησες τι ειναι αυτο το aquastop