PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Samsung] LE32R86BD

giannisv
29-11-14, 15:44
Καλησπέρα σε όλους,

Σε μια 32R86BD εμφανίζετε η παρακάτω εικόνα (συννημενα) πυκνωτές καλοί υποψίες για την TCON
μήπως έχει τύχει σε κάνεναν συνάδελφο ?

ευχαριστώ και πολλά 73

duvdev
02-12-14, 00:16
Έχω συναντήσει πρόσφατα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε τηλεόραση φίλου, αλλά ακόμα δεν βρήκα χρόνο να ασχοληθώ μαζί της.

stelakis1914
02-12-14, 00:53
Εγώ προσωπικά έχω αυτό το πρόβλημα σε τηλεόραση Philips και ζω με αυτό για περίπου 3 χρόνια.

Το κάνει στην εκκίνηση της τηλεόρασης και μετά από μισή ώρα και κάτι, παρακολουθείς κανονικά χωρίς προβλήματα μέχρι την επόμενη εκ νέου έναυση της.

giannisv
02-12-14, 17:25
Αλλάξα T-CON αλλά δυστυχώς τα ίδια παταντώντας την καλωδιοταινια απο tcon to panel παει να διορθωθεί
αλλά με κορεσμενά χρώματα.

xrhstos1978
02-12-14, 22:04
Πανελ είναι φιλε.

duvdev
02-12-14, 23:43
Βρήκα λίγο χρόνο να ασχοληθώ και τελικά βρήκα ότι η μια καλωδιοταινία που πάει απο TCON στο PANEL είχε οξυδωθεί στο κούμπωμα και είχαν διαλύσει μερικά κομμάτια χαλκού στην ταινία.
Οπότε μετέφερα τις καλωδιοταινίες μεταξύ τους και έπεζα ανάλογα η δεξιά ή η αριστερή πλευρά της οθόνης, η υπόλοιπη έδειχνε αυτές τις γραμμές όπως στις φωτό παραπάνω. Οπότε πάμε για καλωδιοταινία ΑΝ καταφέρω να βρω στο εμπόριο, γιατί με μια γρήγορη στο EBAY είδα υπαρχει 1 τελευταίο κομμάτι και πάει και κανα 40αρι με τα μεταφορικά.