Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Ζεσταινεται παρα πολυ η ηλεκτρικη σκουπα και ριχνει ασφαλεια

gk8719
21-09-14, 15:31
Εχω μια ηλεκτρικη σκουπα easylife της phillips και κατα λάθος τράβηξα νερά από ενα σιφώνι στο μπάνιο
Την αφησα και στεγνωσε στον ηλίο αλλά
Από τότε , η σκούπα θερμαίνεται πολύ, βγάζει καυτό αέρα από το μοτέρ και ρίχνει
ασφάλεια

Ειναι για πέταμα ή επισκευάζεται το μοτερ της?

xsterg
22-09-14, 01:08
δεν τραβηξες κατα λαθος τα νερα. επι τουτου πηγες. προφανως εχει χαλασει το μοτερ. το κοστος του μπορει να ειναι συγκρισιμο μιας νεας σκουπας. πας μαλλον για νεα σκουπα.

Κυριακίδης
22-09-14, 08:47
Δώσε μοντέλο σκούπας (να δούμε αν το μοτέρ είναι ακριβό για αντικατάσταση) και πόσο έχει στην αγορά αυτή η ηλεκτρική σκούπα? ολόκληρη?
Δεν ξέρω να πω με σιγουριά , αλλά σκέφτομαι αν έχει φίλτρα Hepa αυτά θα πρέπει πρώτα να στεγνώσουν προτού εργαστεί και πάλι. (ίσως γιαυτό και ζορίστηκε και ζεστάθηκε) και μάλλον θα προχώρησε η ζημιά στο μοτέρ.

east electronics
22-09-14, 18:10
ωωωω την παντερμη ....https://www.youtube.com/watch?v=VXvSo02VsTA

gk8719
25-09-14, 12:15
Δώσε μοντέλο σκούπας (να δούμε αν το μοτέρ είναι ακριβό για αντικατάσταση) και πόσο έχει στην αγορά αυτή η ηλεκτρική σκούπα? ολόκληρη?
Δεν ξέρω να πω με σιγουριά , αλλά σκέφτομαι αν έχει φίλτρα Hepa αυτά θα πρέπει πρώτα να στεγνώσουν προτού εργαστεί και πάλι. (ίσως γιαυτό και ζορίστηκε και ζεστάθηκε) και μάλλον θα προχώρησε η ζημιά στο μοτέρ.

40 ευρω κανει το μοτερ και ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ Η ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΝΕΙ 82

θα την κρατησω μεχρι να καει εντελως το μοτερ, ελπιζω να μην παρω φωτια

east electronics
25-09-14, 12:26
Μπραβο ... μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι ...

xsterg
25-09-14, 23:45
το οτι μπορει να βαλει φωτια ο φιλος δεν το σκεφτεται. τα 80€ της νεας σκουπας και τα 40 του μοτερ σκεφτεται...