Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Philips] Βλαβη σε Philips CRT 25PT5302/15

Kyriakos Ioannidis
20-09-14, 16:20
Καλησπερα σας

εχω αυτην την παμπαλαια (20+)ετιας CRT Philips 25PT5302/15 που σταματησε να παιζει (ουτε εικονα ουτε ηχος). Το stand-by Led αναβοσβηνει συνεχως και το μονο που ακουγεται ειναι ενας επαναλαμβανομενος ηχος σαν κατι να φορτιζει για ενα δευτερολεπτο και μετα να διακοπτεται και να ξαναρχιζει απο την αρχη.

Επειδη δεν ειμαι τεχνικος - παρακαλω αν μπορει καποιος να μου δωσει ενα ενδεικτικο κοστος επισκευης - για να υπολογισω αν θα την στειλω για επισκευη ή στον καδο της ανακυκλωσης.

Ευχαριστω

george7009
20-09-14, 18:32
Το πιο απλό .
Την πας σε ένα εργαστήριο την ελέγχει και σου λέει ακριβώς .
Είναι σαν να ρωτάς ένα γιατρό .
Γιατρέ πονάει η κοιλιά μου . Τι έχω ?
Εαν δεν σε εξετάσει δεν μπορεί να βγάλει διάγνωση .

nikosp
20-09-14, 19:53
Το πιο απλό . Την πας σε ένα εργαστήριο την ελέγχει και σου λέει ακριβώς . Είναι σαν να ρωτάς ένα γιατρό .Γιατρέ πονάει η κοιλιά μου . Τι έχω ? Εαν δεν σε εξετάσει δεν μπορεί να βγάλει διάγνωση .ΣωστόςΑπό απόσταση διάγνωση δεν γίνεταιΔυστυχώς σήμερα αυτές οι τηλεοράσεις μάλλον μόλις χαλάσουν πάνε κατευθείαν στην ανακύκλωση εκτός και εάν αποτελούν οικογενειακό κειμήλιο οπότε μένουν έτσι στην πάντα

xsterg
21-09-14, 00:38
δεν θελω να σε δυσαρεστησω, αλλα θα σε δυσαρεστησω. λογω παλαιοτητας συνηθως δεν συμφερει η επισκευη τους. αν βαλεις και τον ογκο / βαρος απο και προς το εργαστηριο τοτε τα πραγματα ειναι ασχημα.
οταν βρισκεις καινουργια 32' με εγγυηση στα 200€ πες μου ποσο να χρεωσει το εργαστηριο για επισκευη στην παλια σου τηλεοραση? και τι εγγυηση να δωσει?