PDA

Επιστροφή στο Forum : [Miele] Πρόβλημά με miele special electronic mondia

κωστας μαστορας
07-09-14, 16:45
Αυτη την φορα το προβλημα ειναι στο πλυντηριο του εξοχικου μου.Εχω το παραπανω πλυντηριο και εχει το εξης προβλημα οταν παταω το πορτοκαλι κουμπι για να ανοιξει η πορτα ριχνει την ασφαλεια.Το θεμα ειναι οτι με κλειστη την πορτα λειτουργει κανονικα πλενει,ξεπλενει,στυβει αλλα στο τελος αν πατησω να ανοιξει η πορτα ριχνει την ασφαλεια.προς το παρον την ανοιγω χειροκινητα με τον. διακοπτη στο κατω μερος.Τι μπορει να φταιει

κωστας μαστορας
07-09-14, 16:49
αυτο ειναι το πλυντηριο μου http://m.youtube.com/watch?v=dnYlR1mVJYY

Κυριακίδης
07-09-14, 17:06
Ιδέα δεν έχω αλλά για να την ανοίγει από το πορτοκαλί κουμπί λέω τώρα πρέπει στο μπλόκο πόρτας να έχει κάποιο ρελέ? (και βραχυκυκλώνει?)
http://www.kourlaba.gr/eshop/product_info.php?cPath=15_1_10&products_id=3094&osCsid=0t5ftall4d0khuje2e0t3sero1

κωστας μαστορας
07-09-14, 17:14
Το οτι εχει ρελε το ξερω διοτι χωρις ρευμα δεν ανοιγει.το θεμα ειναι ετσι στα καλα του καθουμενου βραχυκυκλωνει

diony
07-09-14, 21:04
Ο ηλεκτρομαγνήτης που υπάρχει για το άνοιγμα της πόρτας είναι λίγο δύσκολο να βραχυκυκλώσει , εκτός αν πήρε νερά ή κτυπήθηκε κάποιο καλώδιο που τον τροφοδοτεί , ότι και να είναι θέλει έλεγχο

κωστας μαστορας
09-09-14, 02:17
στο πανω σπιτι της μαμας μου εχω ενα miele touchtronic λετε να ταιριαζει το μπλοκο στo mondia

diony
10-09-14, 00:26
Δεν μπορώ να ξέρω έχουν βγάλει τόσα πολλά μοντέλα όλες οι εταιρίες που χανόμαστε

κωστας μαστορας
09-11-14, 01:46
Έκανα δοκιμή από το touchtronic έβαλα το μπλοκο στο mondia δούλεψε και επίσης ως εκ θαύματος του mondia το έβαλα στο touchtronic και δουλεύει κανονικότατα πως γίνεται αυτό

diony
09-11-14, 02:15
Ασφάλεια ποια τη δική του ή τον διακόπτη διαρροής όλου του σπιτιού ?

κωστας μαστορας
09-11-14, 02:18
Την δίκη του

diony
09-11-14, 10:50
Είναι λίγο «κουφό» μεν , διότι ο ηλεκτρομαγνήτης κλειδαριάς της πόρτας δεν είναι μεγαλύτερος από 5 watt , αλλά μία πιθανότητα είναι να έχει το ένα άκρο του πηνίου που σου ξεκίνησε το πρόβλημα διαρροή με γείωση ,και αναλόγως σε ποιό πόδι της πρίζας στον τοίχο πάει η φάση ,στη νέα θέση που το έχεις να παίρνει τώρα ουδέτερο και στην παλιά θέση να έπαιρνε φάση
Και οι 2 συλλογισμοί μου προϋποθέτουν απουσία και στα 2 σπίτια διακόπτη διαρροής ,αν υπάρχουν διακόπτες διαρροής , άκυρα τα σενάρια
Αν δεν παρατήρησες κάποιο μαύρισμα μεταξύ των επαφών ή κάποια μυρουδιά κατά το πάτημα για να ανοίξει η πόρτα τι να πω ?

xsterg
09-11-14, 20:38
φιλε μαστορα πολλα προβληματα τεχνικης φυσεως εχεις τελευταια. τι γινεται? σαν μαστορας θα περιμενα να τα λυσεις.