Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση LG] DIGITAL
Γεια σας!
τηλεοραση LG FLATRON M2294-PZ ενω πιανει τα καναλια της digea με ικανοποιητικη σταθμη σηματος βλεπω μονο μαυρο και σε μερικα ακουγεται ο ηχος μονο χωρις εικονα. H LG εχει την ενδειξη HD δεν θυμαμαι εαν εχει ενσωματωμενο αποκω/τη ειναι 6 χρονια παλια. Θα χρειαστω αποκωδικοποιητη?help:001_huh::confused1:
Εχει μονο mpge2 γιαυτο εχεις μονο ηχο,αρα χρειαζεσαι εξωτερικο αποκωδικοποιητη.
Σε ευχαριστω johnkou πιστευα οτι ειχε to mpeg4.εχω χασει τα manual απο τοτε που την πηρα!!
andyferraristi
10-08-14, 21:16
Ή μπορείς να βάλεις "κάρτα" (το γράφω έτσι γιατί δεν θυμάμαι πως λέγεται) αποκωδικοποιητή mpeg4 στο slot που υπάρχει πίσω αριστερά ...
Αν παίρνει software update βάλε το τελευταίο που κυκλοφόρησε για το συγκεκριμένο μοντέλο και μετά δοκιμάζεις τα υπόλοιπα.
andyferraristi
11-08-14, 16:24
Αν παίρνει software update βάλε το τελευταίο που κυκλοφόρησε για το συγκεκριμένο μοντέλο και μετά δοκιμάζεις τα υπόλοιπα.
Είσαι σίγουρος ότι με αυτό θα μπορέσει να αποκωδικοποιεί και mpeg 4 ??? Από περιέργεια σε ρωτάω ...
Είσαι σίγουρος ότι με αυτό θα μπορέσει να αποκωδικοποιεί και mpeg 4 ??? Από περιέργεια σε ρωτάω ...
Φυσικά και ΔΕΝ είμαι σίγουρος. Γι' αυτό σε κάθε firmware update κοιτάς τι διορθώσεις / προσθήκες έχουν κάνει και πράττεις ανάλογα.
Πριν από λίγα χρόνια σε τηλεόραση phillips που μου φέρανε, είχε πρόβλημα στην αποκωδικοποίηση και με update που της έκανα η εικόνα έγινε τζάμι!!! Ξεκινάς από τα πολύ απλά και πας στα πολύ ψαγμένα. Τουλάχιστον έτσι κάνω εγώ.
Φυσικά αν η τηλεόραση δεν υποστηρίζει εκ κατασκευής mpeg4 είναι δύσκολο να το ενσωματώσουν αργότερα.