Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση LG] DIGITAL

OBIVAN1
10-08-14, 12:04
Γεια σας!
τηλεοραση LG FLATRON M2294-PZ ενω πιανει τα καναλια της digea με ικανοποιητικη σταθμη σηματος βλεπω μονο μαυρο και σε μερικα ακουγεται ο ηχος μονο χωρις εικονα. H LG εχει την ενδειξη HD δεν θυμαμαι εαν εχει ενσωματωμενο αποκω/τη ειναι 6 χρονια παλια. Θα χρειαστω αποκωδικοποιητη?help:001_huh::confused1:

johnkou
10-08-14, 12:17
Εχει μονο mpge2 γιαυτο εχεις μονο ηχο,αρα χρειαζεσαι εξωτερικο αποκωδικοποιητη.

OBIVAN1
10-08-14, 15:39
Σε ευχαριστω johnkou πιστευα οτι ειχε to mpeg4.εχω χασει τα manual απο τοτε που την πηρα!!

andyferraristi
10-08-14, 21:16
Ή μπορείς να βάλεις "κάρτα" (το γράφω έτσι γιατί δεν θυμάμαι πως λέγεται) αποκωδικοποιητή mpeg4 στο slot που υπάρχει πίσω αριστερά ...

LabMan
11-08-14, 13:47
Αν παίρνει software update βάλε το τελευταίο που κυκλοφόρησε για το συγκεκριμένο μοντέλο και μετά δοκιμάζεις τα υπόλοιπα.

andyferraristi
11-08-14, 16:24
Αν παίρνει software update βάλε το τελευταίο που κυκλοφόρησε για το συγκεκριμένο μοντέλο και μετά δοκιμάζεις τα υπόλοιπα.

Είσαι σίγουρος ότι με αυτό θα μπορέσει να αποκωδικοποιεί και mpeg 4 ??? Από περιέργεια σε ρωτάω ...

LabMan
12-08-14, 11:14
Είσαι σίγουρος ότι με αυτό θα μπορέσει να αποκωδικοποιεί και mpeg 4 ??? Από περιέργεια σε ρωτάω ...

Φυσικά και ΔΕΝ είμαι σίγουρος. Γι' αυτό σε κάθε firmware update κοιτάς τι διορθώσεις / προσθήκες έχουν κάνει και πράττεις ανάλογα.

Πριν από λίγα χρόνια σε τηλεόραση phillips που μου φέρανε, είχε πρόβλημα στην αποκωδικοποίηση και με update που της έκανα η εικόνα έγινε τζάμι!!! Ξεκινάς από τα πολύ απλά και πας στα πολύ ψαγμένα. Τουλάχιστον έτσι κάνω εγώ.

Φυσικά αν η τηλεόραση δεν υποστηρίζει εκ κατασκευής mpeg4 είναι δύσκολο να το ενσωματώσουν αργότερα.