PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Philips] Philips 42pfl5603D πρόβλημα με αναβάθμιση

ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
05-07-14, 00:52
Καλησπέρα και καλώς σας βρίσκω. Πριν απο μερικές ώρες αποφάσισα ν αναβαθμίσω το firmware μιας παλιάς LCD που έχω με το τελευταίο firmware που δίνει η Philips ( 2009 ) Το κατέβασα και το αποσυμπίεσα σ ενα στικάκι ( fat32) και μέσα σ ενα φάκελο που ονόμασα UPGRADES όπως λένε και οι οδηγίες Ολα καλά μεχρι εδω και το αναγνώρισε κανονικά. Άρχισε να το ρίχνει ώσπου λίγο πριν τελειωσει και την τρίτη μπάρα, σταμάτα και μου λέει πως απέτυχε και η να ξαναδοκιμάσω η να απευθυνθώ στο service .Κατέβασα την έκδοση του firmware και απο άλλα site της philips αλλα συνεχώς μου βγάζει το ιδιο μήνυμα. Πήρα τηλέφωνο στην philips και μου είπαν πως πρεπει να παει η tv απο εκει και να τη επαναπρογραμματίσουν με χρέωση δική μου. Τους ειπα να μου δώσουν προηγούμενο firmware που δούλευε κανονικά αλλά αρνήθηκαν . Η TV τωρα ειναι μόνιμα σε κατάσταση αναβάθμισης και ούτε μπουταρει ουτε και κλείνει αν δεν την βγαλω απ την τροφοδοσία. Επιδη ειναι παλιά τηλεόραση και πριν κάνα 8μηνο έσκασα 110 € στο service για τροφοδοτικό, δεν ειμαι διατεθειμένος να δώσω ουτε 1 ε επιπλέον γι αυτή. Πόσο δε όταν το πρόβλημα το απέκτησε απο το επίσημο firmware της αντιπροσωπείας. Και ρωτώ . Υπάρχει περίπτωση να βρω κάποιο παλαιότερο firmware και να το δοκιμάσω?

vp74
05-07-14, 20:29
Καλησπέρα και καλώς σας βρίσκω. Πριν απο μερικές ώρες αποφάσισα ν αναβαθμίσω το firmware μιας παλιάς LCD που έχω με το τελευταίο firmware που δίνει η Philips ( 2009 ) Το κατέβασα και το αποσυμπίεσα σ ενα στικάκι ( fat32) και μέσα σ ενα φάκελο που ονόμασα UPGRADES όπως λένε και οι οδηγίες Ολα καλά μεχρι εδω και το αναγνώρισε κανονικά. Άρχισε να το ρίχνει ώσπου λίγο πριν τελειωσει και την τρίτη μπάρα, σταμάτα και μου λέει πως απέτυχε και η να ξαναδοκιμάσω η να απευθυνθώ στο service .Κατέβασα την έκδοση του firmware και απο άλλα site της philips αλλα συνεχώς μου βγάζει το ιδιο μήνυμα. Πήρα τηλέφωνο στην philips και μου είπαν πως πρεπει να παει η tv απο εκει και να τη επαναπρογραμματίσουν με χρέωση δική μου. Τους ειπα να μου δώσουν προηγούμενο firmware που δούλευε κανονικά αλλά αρνήθηκαν . Η TV τωρα ειναι μόνιμα σε κατάσταση αναβάθμισης και ούτε μπουταρει ουτε και κλείνει αν δεν την βγαλω απ την τροφοδοσία. Επιδη ειναι παλιά τηλεόραση και πριν κάνα 8μηνο έσκασα 110 € στο service για τροφοδοτικό, δεν ειμαι διατεθειμένος να δώσω ουτε 1 ε επιπλέον γι αυτή. Πόσο δε όταν το πρόβλημα το απέκτησε απο το επίσημο firmware της αντιπροσωπείας. Και ρωτώ . Υπάρχει περίπτωση να βρω κάποιο παλαιότερο firmware και να το δοκιμάσω?

http://www.mundodvd.com/actualizar-el-firmware-del-philips-42pfl5603d-12-a-65460/

Since I bought the 42PFL5603D/12 Philips LCD TV've done all the firmware updates without problems.
It happens that I currently have version 000,064,078,000 and will not let me update to the new one,
000,064,078,001. Connect the USB key with the firmware to the device and does not behave as devia,
I go for a menu of USB device and lists the contents.

Well I've already solved, if anyone is interested I comment.
I called philips and they told me that changes the version 000,064,078,000 to 000,064,078,001 are minimal,
although in the pendrive will detect the update, the tv does not detect it because the changes are minimal,
which is rather ! enough for people who have not updated the tv so even if the upgrade WANT ago, the passage is as follows:

in memory of the pendrive create a folder called "upgrades" on "upgrades" folder we put the two downloaded files
and turn on the tv, we put the pendrive, and will upgrade software, we get into local updates and there and we
detects the file to update the tv!

At the moment I have no access to a TV that is home to a family, but I have some suspicions.
Look, I suggest you to do this:

- Plug the TV;

Connects a USB-PEN;

-Press the "MENU" button on the remote control;

-Go to "Settings";

-Choose the option "Software Update";

-Choose "Start"; (The unit will record a file in PEN);

PEN-Disconnects the device;

PEN-Connects to a computer with Internet;

-Do two clicks on the file of the PEN;

If you indicates no firmware update available, we have the explanation.
They have changed the number of the firmware but the firmware is the same,
so the TV is installed. This is only a soposicion.

Δεν ξέρω αν σε βοηθήσει το link και αν είναι η δική σου η /12 αλλά γράφει πως το firmware είναι με μικρές διαφορές
και ενώ αναγνωρίζεται από το stick/pen η τηλεόραση δεν το αναγνωρίζει και δεν το κάνει εγκατάσταση.
Οπότε αν άλλαζες την ονομασία του "νέου" και την έκανες ακριβώς όπως το παλιό μήπως θα μπορούσε να το περάσει χωρίς πρόβλημα; Επίσης στο link στο τελευταίο post αναφέρει για format σε fat16 ως δεύτερη λύση.

ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
13-07-14, 13:02
VP74 σ ευχαριστω . Τελικά μετα απο πολλές προσπάθειες δεν καταφερα να της περάσω το firmware και την πήγα στη philips. Και αυτοί όμως δεν κατάφεραν τα το βάλουν κι ετσι η tv έμεινε εκει μεχρι νεοτέρας.