Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Vintage παλμογράφος- Τροφοδοτικό πάγκου αγορά

mitsus78
27-06-14, 16:27
Καλησπέρα,
ήρθε στα χέρια μου σήμερα αυτός ο παλμογράφος: NORDMENDE SO 3310, ο οποίος είναι λειτουργικός. Επειδή είμαι αρχάριος(όπως αρκετοί από το site γνωρίζουν) και θέλω να ασχοληθώ με το service monitor και Η/Υ, αυτός μου κάνει για να τον δουλέψω(τώρα στην αρχή τουλάχιστον) ή να τον πουλήσω σε κανέναν συλλέκτη(αν βρεθεί κανένας να τον θέλει)?

Αν δεν μου κάνει, μπορεί να μου προτείνει κάποιος κάποια μοντέλα?

Επίσης, μπορεί να προτείνει κάποιος μοντέλα για τροφοδοτικό πάγκου?

Ανεβάζω και φωτογραφία για να τον χαζέψουν και οι παλιοί.
http://www.howtofixit.gr/forum/attachment.php?attachmentid=37975&stc=1

marioland
27-06-14, 17:21
Δημητρη εχεις τελειωσει κατι σχετικο με ηλεκτρολογια , ηλεκτρονικα , πληροφορικη η κατι συναφες?
Στο συγκεκριμενο μηχανημα δε νομιζω να μπορεις να δεις καμια κυματομορφη με μια σχετικη ακριβεια λογω δυνατοτητων αλλα και η ανοχη των εξαρτηματων του λογω της ηλικιας του θα ειναι μεγαλη)

Στο site hlektronika θα βρεις αρκετες προτασεις για παλμογραφους και τροφοδοτικα αναλογα με τις απαιτησεις και τα οικονομικα σου .

mitsus78
27-06-14, 19:20
Ευχαριστώ πολύ.
Δεν το σκέφτηκα να κοιτάξω εκεί.

nikosp
27-06-14, 22:33
Εγώ πάντως θα σου έλεγα πρήν ψάξεις για κάτι καλύτερο να δείς τα χαρακτηριστικά του από το Internet γιατί ποτέ δεν ξέρει κανείς

STALKER IX
28-06-14, 00:53
Δημητρη αν τον πουλας βαλε μια τιμουλα!

mitsus78
03-07-14, 02:51
Μιχάλη λέω προς το παρόν να τον κρατήσω και να κάνω δοκιμές με αυτόν.

Pkritikos
03-07-14, 14:13
Δημήτρη, άμα κοιτάξεις για τίποτα καλύτερο, έχε υπόψη σου ότι έχω έναν Tektronics TDS340 που δεν μου χρειάζεται και τον δίνω. Είναι εντελώς καινούργιος, σαν αχρησιμοποίητος.

Αμα σε ενδιαφέρει, μου λές!