PDA

Επιστροφή στο Forum : [Κλιματιστικό Toyotomi] Λειτουργει για 8 λεπτα και μετα σταματαει

Mitsaras...
23-06-14, 03:00
Καλησπερα σας, ειμαι καινουργιο μελος και θα ηθελα τη βοηθεια σας. εχω ενα κλιματιστικο toyotomi 9αρι συμβατικο και μου παρουσιαζει το εξης προβλημα, το βαζω να δουλεψει στην θερμανση και το μηχανημα λειτουργει κανονικα, το βαζω στην ψυξη και ξεκιναει κανονικα και μετα απο ακριβως 8 λεπτα σταματαει να λειτουργει η εξωτερικη μοναδα και δουλευει μονο το μεσα σαν ανεμιστηρας.οση ωρα και να το αφησω δεν ξανα λειτουργει, αν το κλεισω και το ξανα ανοιξω ουτε τοτε λειτουργει η εξωτερικη μοναδα, μονο αν το βγαλω απο την μπριζα και το ξανα βαλω τοτε λειτουργει κανονικα αλλα παλι μετα απο 8 λεπτα ξανα σταματαει. εχει κανεις καμια ιδεα του τι μπορει να συμβαινει?? ευχαριστω πολυ, Δημητρης

Mitsaras...
24-06-14, 12:40
κανεις καμια ιδεα ρε παιδια?? βοηθηστε λιγο μπας και γλιτωσω τον τεχνικο!

eleCtroAsxetos
24-06-14, 14:55
δεν εχω τεχνικες γνωσεις να σου απαντησω αλλα βασει λογικής ρυθμισε το σε διαφορετική θερμοκρασια πολύ διαφορετική ομως, στην ψυξη και δες αν παλι κλεινει στους ιδιους χρονους, και αν αυτοι οι χρονοι ειναι σταθεροι παλι στις διαφορες θερμοκρασιες που θα το ρυθμισεις. Αν κλεινει ακριβως στον ιδιο χρονο σε ακριβεια δευτερολεπτων ισως το θεμα παει αλλου και δεν ειναι πχ καποιος θερμοστατης

αυτο ισως βοηθησει στη διαγνωση απο καποιον που γνωριζει το θεμα πιστευω. Πιστευω θα σου απαντησουν.

Mitsaras...
24-06-14, 16:31
το κανει σε ολες τις θερμοκρασιες ακριβως στα 8 λεπτα. εβγαλα σημερα την πλακετα και την εστειλα για ελεγχο μηπως ειναι κατι απο κει.περιμενω τα αποτελεσματα τωρα! ευχαριστω παντως

ΑΛΕΚΟΣ ΠΡΕΖΑ
19-05-15, 02:12
Εγώ πιστεύω ότι δεν έχει φρέον

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
19-05-15, 20:48
φίλε μου το πρόβλημα σου πρέπει να είναι κάποιο αισθητήριο.