Επιστροφή στο Forum : Toshiba Satellite T110-10x
andyferraristi
12-05-14, 11:39
Motherboard:
Rev: D, DA0TL1MB8D0
Καλημέρα και καλή εβδομάδα,
μήπως κάποιος γνωρίζει εάν υπάρχει τρόπος (Link δηλαδή) ώστε να βρώ δωρεάν σχηματικό για την παραπάνω motherboard ???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων ...
Υ.Γ. Στο εν λόγω LapTop έπεσε τσάϊ (εικάζω πολύ μεγάλη ποσότητα βάσει του τι είδα), και πάρα πολύ γλυκό ...
http://kythuatphancung.vn/download/toshiba-satellite-t110-quanta-bu3-laptop-schematics.html
andyferraristi
12-05-14, 20:22
Ανμτώνη σ' ευχαριστώ πολύ ...
andyferraristi
14-05-14, 09:20
Παιδιά καλημέρα, μια μικρή βοήθεια. Το LapTop καθαρίστηκε με ισοπροπυλική, και τώρα έχω το εξής σύμπτωμα. Όταν βάλω τον φορτιστή επάνω ανάβει το power led καθώς και το battery charge (λογικό). Όταν πατάω το power button, ανάβει και το power on μαζί με το WiFi (δεν ξέρω κατά πόσο λογικό είναι αυτό με δεδομένο ότι η σχετική κάρτα είναι εκτός), γυρνάει το CpuFan για δέκα το πολύ δεύτερα, και ξανασταματάει. Στο monitor δεν έχω καμία ένδειξη (σε εξωτερικό δεν δοκίμασα γιατί είχα αποσυνδεδεμένο τον κονέκτορα). Να πω τέλος ότι δεν έχω συνδέσει επάνω τίποτε, ούτε μνήμες, ούτε σκληρό, ούτε ethernet, usb κ.τ.λ. Οι ερωτήσεις που έχω είναι:
1. Τι να κοιτάξω ???
2. Γνωρίζει κάποιος ποιο είναι το Boot Sequence ???
Όποια βοήθεια καλοδεχούμενη, ευχαριστώ ...
Εάν δουλεύει τόσο πολύ, λογικά έχει τελειώσει το power sequence. Κάτω από τις bga καθάρισες καλά. Η ζάχαρη δεν φεύγει μόνο με ισοπροπυλική. Θέλει νερό ζεστό με λίγο καθαριστικό πιάτων και ξέπλυμα.
Βάλε καμιά μνήμη και ξαναδοκίμασε.
Δεν του το είπα Αντώνη γιατί συνήθως χωρίς μνήμη δουλεύει (δεν κλείνει).
andyferraristi
14-05-14, 12:07
Αντώνη με έχεις κατασκλαβώσει. Δεν ξέρω πως να σ' ευχαριστήσω. όλα δούλεψαν ρολόϊ ...
Εάν δουλεύει τόσο πολύ, λογικά έχει τελειώσει το power sequence. Κάτω από τις bga καθάρισες καλά. Η ζάχαρη δεν φεύγει μόνο με ισοπροπυλική. Θέλει νερό ζεστό με λίγο καθαριστικό πιάτων και ξέπλυμα.
Τώρα που λύθηκε το ζήτημα λειτουργικότητας, θα το κάνω ώστε να μην έχω άλλα "ευτράπελα" στην πορεία.
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις βοήθειες σας ...