PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Sony] CRT SONY KV-29X1D προβλημα σβηνει η εικονα

qazwsx
10-05-14, 22:03
Καλησπερα σας παιδια , εχω αυτη την SONY KV-29X1D και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα...αναβει και δειχνει κανονικα για 10 δευτερολεπτα και μετα σβηνει για ενα δευτερολεπτο και ξανα δειχνει εικονα για 10 δευτερολεπτα αντε κ μετα παλι τα ιδια...
μηπως εχετε καμια λυση τι μπορει να φταιει?

xsterg
10-05-14, 22:22
ναι. ειναι ενα ολοκληρωμενο. προκειται για crt υποθέτω. αν ψαξεις μεσα στο φορουμ θα βρεις ποιο λεω.

qazwsx
10-05-14, 22:25
ναι. ειναι ενα ολοκληρωμενο. προκειται για crt υποθέτω. αν ψαξεις μεσα στο φορουμ θα βρεις ποιο λεω.
Χρησταρα καλησπερα,
βρηκα ενα post αλα δεν καταφεραν να βρουν λυση...
μηπως μπορεις να βοηθησεις βρισκοντας ποιο ολοκληρωμενο ειναι?
ναι CRT ειναι...

johnkou
10-05-14, 23:44
Μπορει ναχει ψυχρες και το ολοκληρωμενο του βερτικαλ.

qazwsx
11-05-14, 01:37
Μπορει ναχει ψυχρες και το ολοκληρωμενο του βερτικαλ.
Aυριο με το καλο θα το τσεκαρω για ψυχρες ομως πως μπορω να τσεκαρω το ολοκληρωμενο του vertical?πως μπορω να δω οτι ειναι οκ με ποιες μετρησεις?

Αποστόλης1
12-05-14, 00:54
Υπάρχει διαφορά αν μειώσεις τη φωτεινότητα;;;

spiroscfu
15-05-14, 01:52
γεια σου αποστολη !!

για οθονη μου κανει εμένα, άνοιξε λιγο το G2 και δες αν συνεχιζει να το κανει

ezizu
16-05-14, 01:19
Θα συμφωνήσω με τον Σπύρο και εμένα σε πρόβλημα της οθόνης πάει το μυαλό μου.

vp74
16-05-14, 18:40
Καλησπερα σας παιδια , εχω αυτη την SONY KV-29X1D και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα...αναβει και δειχνει κανονικα για 10 δευτερολεπτα και μετα σβηνει για ενα δευτερολεπτο και ξανα δειχνει εικονα για 10 δευτερολεπτα αντε κ μετα παλι τα ιδια...
μηπως εχετε καμια λυση τι μπορει να φταιει?

Μήπως είχες βγάλει την βεντούζα από το tube και όταν την ξαναέβαλες δεν την κούμπωσες καλά;

ΠΡΟΣΕΧΕ ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΙ DISCHARGE ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ DISCHARGE ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΣ!!!

Αποστόλης1
16-05-14, 18:52
Γεια σου και σένα Σπύρο και στην παρέα, μάλλον οθόνη η το κύκλωμα προστσσίας.