PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Philips] Philips 19PFL3403/10 ..... Ανάβει μόνη της

s12original
06-05-14, 22:27
Γεια σας.

Η συγκεκριμενη τηλεοραση είναι ενός κολλητού μου και παρουσιάζει το πλέον ..... κουφό και απίστευτο που έχω δεί ποτέ μου . Μου την έφερε γιατί "κάνει τα τρελά της" και "είναι στοιχιωμένη" .

Ανάβει μόνη της , αλλάζει κανάλια μόνη της , κάπου κάπου σβήνει μόνη της και ............ ξανανάβει ....... φυσικά μόνη της , δηλαδή χωρίς την παραμικρή παρέμβαση ή χειρισμό απο το τηλεκοντρολ ή απο τα πλήκτρα πάνω στην TV .

Όταν μου την έφεραν , για περίπου 4 μέρες που την είχα ανοιχτή και την δοκίμαζα , δεν έκανε το παραμικρό πρόβλημα και είχα αρχίσει να πιστευω ότι μου κάνει πλάκα ο φίλος μου , αλλά ............ ξαφνικά και ενώ την είχα σβηστή (σε stand by) , ξύπνησε το "στοιχιό" και αναψε μόνη της και άρχισε να αλλάζει κανάλια . Μετά απο λίγο απλά ..... έσβησε και ....... ξανάναψε και συνέχιζε να αλλάζει τα κανάλια μόνη της και να μπαίνει ακόμα και στο μενού .
Εβγαλα τις μπαταρίες (για την περίπτωση να έχει κολλήσει) απο το τηλεκοντρόλ , αλλά η TV συνέχιζε να κάνει τα δικά της .

Κάθε πρόταση-υποδειξη ευπρόσδεκτη γιατι το "διαβολικό μηχάνημα" έχει βαλθεί να με τρελάνει .

Αποστόλης1
06-05-14, 22:42
Τα μπουτόν πάνω στην τν.

qazwsx
06-05-14, 23:13
Κανε της ενα ξορκισμο!!!:001_tt2:

ioannislab
07-05-14, 01:40
Για αρχη αποσυνεδεσε τα την πλακετουλά με τα μπουτον της tv. Αν σταματησει να το κανει τοτε καθαρισε τα με σπρευ επαφων και περνα ξανα τις κολλησεις τους ή αν μπορεις αλλαξε τα. Η και ολη την πλακετα αν την βρεις και σε συμφερει.

s12original
07-05-14, 17:52
Αν και η πρόταση να κάνω ....... εξορκισμό είναι ενδιαφέρουσα , τελικά απορίφθηκε καθαρά για τεχνικούς λόγους .
Που να μπλέκεις τώρα με παππάδες , κεριά , λιβάνια και άλλα τέτοια σχετικα .

Τελικά έκανα αυτό που είπαν οι φίλοι Αποστόλης1 (http://www.howtofixit.gr/forum/member.php?u=41541) και ioannislab (http://www.howtofixit.gr/forum/member.php?u=59168) και το πρόβλημα ...... ως δια μαγείας "ξορκίστικε". Απλά ξεκούμπωσα την φύσσα απο το πλακετάκι με μπουτόν πάνω στην TV .

Σας ευχαριστώ όλους