PDA

Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] Eee PC 1101HA Black Screen

ziakosnasos
02-05-14, 00:08
Ήρθε στα χέρια μου αυτό το λαπτοπ Eee PC 1101HA απο έναν γνωστό το πρόβλημα που έχει είναι ότι ανοίγει ,ο ανεμιστήρας δουλεύει κανονικά ,ο δίσκος δείχνει ότι δουλεύει στην αρχή , αλλά δεν μπουτάρει καθόλου , μια μαύρη οθόνη ,επίσης και σε εξωτερικό μόνιτορ δεν δείχνει τίποτα ,το μόνο σημάδι που έχω είναι δύο λαμπάκια αναμένα του wifi και το ότι είναι αναμένο , μια λάμπα .

Ενημερωτικά ο γνωστός μου είπε ότι ενώ ήταν αναμένο έσβησε μετά κούνησε το καλώδιο , ξανα άνοιξε έπαιξε μετά πάλι το κούνησε και μετά πάπαλα δεν άνοιγε καθόλου μάλλον , λόγω του ότι το jack του φορτιστή ήταν κομμένο εσωτερικά το άνοιξα και είδα ότι είχε ξεκολήσει το + το έχω επισκευάσει και είναι μια χαρά επίσης πριν έρθει στα χέρια μου είχε πάει και σε ένα μαγαζί που ασχολείται με επισκευές H/Y αλλά δεν θυμάται ακριβώς τι του είπε ,το λαπτοπ όμως ήταν στα χαμένα , πραγματικά ότι ναναι :blink: βγαλμένες μνήμες καλώδια ...

agis68
02-05-14, 13:08
εφόσον ουτε σε εξωτερική οθόνη σου δίνει σήμα τότε μιλάμε για κάρτα γραφικών καμένη σίγουρα. Πρώτα κανε reballing τη gpu για να δουλ΄λεψει και μετά κοιτάμε και τα υπόλοιπα.

filam
02-05-14, 13:34
Αν σου περισεύει μνήμη, δοκιμασε να την αντικαταστήσεις πριν κάνεις Reballing.

badsak
02-05-14, 17:26
προβλημα με το BIOS παρουσιαζουν τα συγκεκριμενα μηχανηματα.
θελει εξ αρχης φλασαρισμα στο bios εχω φτιαξει 3 με το ιδιο προβλημα ολα.
Ειναι γνωστο προβλημα του μηχανηματος.

badsak
02-05-14, 17:30
προβλημα με το BIOS παρουσιαζουν τα συγκεκριμενα μηχανηματα.
θελει εξ αρχης φλασαρισμα στο bios εχω φτιαξει 3 με το ιδιο προβλημα ολα.
Ειναι γνωστο προβλημα του μηχανηματος.
Ακυρο για το προηγουμενο ποστ... μπερδευτικα με αλλο μοντελο.....

JOUN
02-05-14, 21:19
^^ Για Acer μιλουσες Σακη;

ziakosnasos
02-05-14, 23:12
Θα το δοκιμάσω την άλλη εβδομάδα γιατί τώρα δεν προλαβαίνω και θα σας πω :wiink:.