Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Samsung] Samsung LED UE40C6500
στην εκινηση ακουγετε το ρελε τικτακ δεν ξεκιναει ...αν ζεστανεις την cpu επερνε και δουλευε αψογα
κρυα παλι τα ιδια ///εγινε αλλαγη μαινμποαρντ 200 ευρα ...οκ ολα.
μετα απο 3 μερες αρχησε να παιρνει μονη της :lool:///και μετα απο 5 μερες τα ιδια τικ τακ ..περνει μετα
απο 15 αντε 30 λεπτα και πεζει οκ..οταν ειναι ζεστη δεν εχει θεμα κανει εκινηση ..κρυα οχι
το τροφοδοτικο εχει ελενθει για τασεις και λογικα ειναι οκ(σχεδιο δεν εχω) :wiink:καμια βοη8εια??
ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
10-04-14, 15:17
στην εκινηση ακουγετε το ρελε τικτακ δεν ξεκιναει ...αν ζεστανεις την cpu επερνε και δουλευε αψογα
κρυα παλι τα ιδια ///εγινε αλλαγη μαινμποαρντ 200 ευρα ...οκ ολα.
μετα απο 3 μερες αρχησε να παιρνει μονη της :lool:///και μετα απο 5 μερες τα ιδια τικ τακ ..περνει μετα
απο 15 αντε 30 λεπτα και πεζει οκ..οταν ειναι ζεστη δεν εχει θεμα κανει εκινηση ..κρυα οχι
το τροφοδοτικο εχει ελενθει για τασεις και λογικα ειναι οκ(σχεδιο δεν εχω) :wiink:καμια βοη8εια??
γιατί άλλαξες main?
το τροφοδοτικό αυτό είναι τοΒΝ44-00357?
αν είναι αυτό που σου γράφω άλλαξε το και θα ξεκινάει με την πρώτη η main δεν μπορώ να καταλάβω γιατι αλλάχτηκε
γιατί άλλαξες main?
το τροφοδοτικό αυτό είναι τοΒΝ44-00357?
αν είναι αυτό που σου γράφω άλλαξε το και θα ξεκινάει με την πρώτη η main δεν μπορώ να καταλάβω γιατι αλλάχτηκε
δεν θυμαμαι το τροφοδοτικο αν ειναι αυτο..θα την εχω την δευτερα παλι στα χερια μου
η μαιν μπηκε γιατι αν ζεστενες τον κοντρολερ επερνε με την μια...
ετσι εβαλα καινουργια και δουλευε αψογα 2 μερες σε μενα 3 στον πελατη
και μετα αρχισε τα χαζα ..αν ειχε θεμα στο τροφοδοτικο με την νεα μαιν γιατι δεν το εκανε
αμεσως? τι να πω ρε Νικο εχω χασει την μπαλα:saad:
ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
10-04-14, 19:39
δεν θυμαμαι το τροφοδοτικο αν ειναι αυτο..θα την εχω την δευτερα παλι στα χερια μου
η μαιν μπηκε γιατι αν ζεστενες τον κοντρολερ επερνε με την μια...
ετσι εβαλα καινουργια και δουλευε αψογα 2 μερες σε μενα 3 στον πελατη
και μετα αρχισε τα χαζα ..αν ειχε θεμα στο τροφοδοτικο με την νεα μαιν γιατι δεν το εκανε
αμεσως? τι να πω ρε Νικο εχω χασει την μπαλα:saad:
να σου αναφέρω σε μία ίδια lcd μοντέλο λευκό (έπαιζε για λίγο ζεστενότανε και άρχιζε να κάνει τρελά) πήγε σε εγγύηση στο σέρβις αλλάχτηκε το ινβέρτερ έπαιξε για λίγο καιρό και έκανε τα ίδια πάλι μετά επισκευάστηκε η main μάλλον έγινε reflow o επεξεργαστής απο αυτό που είδα ήταν ζεσταμένη η περιοχή εκεί γύρω μετα απο λίγο δηλώθηκε βλάβη ειχε επέκταση εγγύησης ο άνθρωπος, το πρώτο πράγμα που είδα ήταν οτι ανοιγόκλεινε ο ρελές, αντικαταστάθηκε το κύκλωμα τίποτα τα ίδια μόλις ζεσταινες την main ξεκινούσε τελικά η βλάβη ήτανε στο τροφοδοτικό είχε ένα ολοκληρωμένο στο pfc ice2..... μόλις το ζεσταινες έκοβε μόλις το έψυχες συνεχόμενα έπαιζε κανονικά έχει δύο χρονια τώρα παίζει κανονικά
να σου αναφέρω σε μία ίδια lcd μοντέλο λευκό (έπαιζε για λίγο ζεστενότανε και άρχιζε να κάνει τρελά) πήγε σε εγγύηση στο σέρβις αλλάχτηκε το ινβέρτερ έπαιξε για λίγο καιρό και έκανε τα ίδια πάλι μετά επισκευάστηκε η main μάλλον έγινε reflow o επεξεργαστής απο αυτό που είδα ήταν ζεσταμένη η περιοχή εκεί γύρω μετα απο λίγο δηλώθηκε βλάβη ειχε επέκταση εγγύησης ο άνθρωπος, το πρώτο πράγμα που είδα ήταν οτι ανοιγόκλεινε ο ρελές, αντικαταστάθηκε το κύκλωμα τίποτα τα ίδια μόλις ζεσταινες την main ξεκινούσε τελικά η βλάβη ήτανε στο τροφοδοτικό είχε ένα ολοκληρωμένο στο pfc ice2..... μόλις το ζεσταινες έκοβε μόλις το έψυχες συνεχόμενα έπαιζε κανονικά έχει δύο χρονια τώρα παίζει κανονικά
λογικα εχεις δικιο δεν μπορει 2 μαιν να εχουν το ιδιο προβλημα
την δευτερα θα την βαλω στο χειρουργειο ..απο το ενα χερι το frezze και απο το αλλο τον αερα
αυτη την φορα μονο στο psu ομως...
γιατι αν ζεστανεις τον επεξεργαστη τουλαχιστον στην παλια μαιν ξεκιναει ,,και εκει μπερδευτικα.
αν καταλαβα καλα λες οτι η τηλεοραση ξεκιναει καποιες φορες μονη της?εαν ναι φαινεται για προβλημα στην main.
αν καταλαβα καλα λες οτι η τηλεοραση ξεκιναει καποιες φορες μονη της?εαν ναι φαινεται για προβλημα στην main.
η βλαβη ηταν ----> εκκινηση με προβλημα τικτακ το ρελε ..επερνε μετα απο 1 ωρα και αν
αλλαγη νεα μαιν---------> εκκινηση κανονικη 2 μερες ολα ρολοι
μετα 5 μερες η τβ ανοιγε μονη της ..το βραδυ την σβηνανε το πρωι την βρισκανε ανοιχτη
μετα 7 μερες εμφανιζετε το πρωτο προβλημα ξανα:lool:τικ τακ ..σαμσουνγ σκουπιδια &%&^$%%$#
πηρες καινουργια main η επισκευασμενη?δεν νομιζω οτι η samsung δινει καινουργιες αλλα επισκευασμενες.εαν η tv ξεκινησει νομιζω οτι πρεπει πρωτα να κανεις update και μετα factory reset.φαινεται για software προβλημα..
η μαιν ειναι κουτα απο αμοιριδη ..απο γερμανια μερια μαλλον 200 κοντα ευρο
δηλωσα το πανελ απο το σερβις μενου ..εβαλα το τελευταιο update....εβαλα τα καναλια
η τβ μια χαρα ...μετα απο 3 μερες αρχησε τις χαζομαρες
νομιζω οτι πρεπει πρωτα να κανεις update και μετα factory reset.φαινεται για software προβλημα..
μακαρι να ειναι τοσο απλο.. εκτος και αν εχει θεμα με τροφοδοτικο και χτυπαει το software..