PDA

Επιστροφή στο Forum : [ΡάδιοDVD Αυτοκινήτου] 2din κινεζικο multimedia (radio-gps-dvd) δεν ανοιγει παντα

swatsquadgr
24-02-14, 14:19
Σε ενα κινεζικο 2din multimedia συμβαινει το εξης παραδοξο . Πολλες φορες πατωντας το κουμπι on/off δεν ανταποκρινεται καθολου . Οταν το κανει αυτο και αφαιρεσεις τη φυσσα συνδεσης με το οχημα και την επανασυνδεσεις , επανερχεται στα φυσιολογικα του (καθε φορα!!!) . Υποψιν οτι στο αυτοκινητο αποσυνδεεεται η μπαταρια ( - πολος) λογω μη συχνης χρησης του.

Καποιος πυκνωτης ισως ?
Ευχαριστω

chipakos-original
10-03-14, 07:59
Και σε εμένα συμβαίνει αυτό σε radio dvd sony χωρίς να αφαιρώ κάποιο πόλο από την μπαταρία του αυτοκινήτου μου. Αυτό είναι απαράδεκτο και στο δικό μου μηχάνημα και στο δικό σου και θεωρώ ότι είναι κατασκευαστικό πρόβλημα.

swatsquadgr
10-03-14, 08:10
Σκεφτομαι να παρεμβαλω ενα διακοπτη στην παροχη του ρευματος που να κανει ενα τυπου reset και να επανερχεται αλλα φοβαμαι οτι καποια στιγμη θα σταματησει τελειως να δουλευει ...

ioannislab
10-03-14, 17:44
θα σου προτεινα να ριξεις σπρευ επαφων στην φισα κ να περασεις τις κολλησεις στη πλακετα που πανε τα καλωδια της φισας για τυχον ψυχρες.

swatsquadgr
10-03-14, 18:20
θα το δοκιμασω . Σ'ευχαριστω για την ιδεα . Μακαρι να ειναι κατι τοσο απλο ... :biggrin: