PDA

Επιστροφή στο Forum : [Tablet] Πρόβλημα σε Tablet A70X

sky_1
08-02-14, 16:46
Γεια σας. Συγχαργητήρια για το εξαιρετικό forum σας.
Έχω αγοράσει προ τριμήνου ένα κινέζικο tablet μοντέλου http://dx.com/p/ippo-a70x-7-tft-dual-core-android-4-2-2-tablet-pc-w-512mb-ram-4gb-rom-g-sensor-pink-black-226899#.UvZBzc7LHF8

Μετά από 2 ευδομάδες χρήσης, άρχισε να κολλά, να μην βρίσκει το wifi αμέσως και να κολλά η οθόνη του στα καλά καθούμενα. Το πρόβλημα με την οθόνη είναι πολύ σημαντικό. Τα συμπτώματα που κάνει είναι ότι εκεί που δουλεύω μια εφαρμογή ή και στην επιφάνεια εργασίας του να ειναι κολλά ή ασπρίζει ή γίτεται μπλε-μωβ και αλλα χρώματα η οθόνη.Αυτό το παρουσιάζει όχι σε συγκεκριμενο χρόνο αλλά τυχαία. Αν το κάνει το κλείνω και το ξαναανοίγω και μετά όμως το ξανακάνει. Επικοινωνησα με τον πωλητη αλλά μου πε να του το στείλω στην Κίνα οπότε δεν το συνέχισα.Μπορώ να κάνω κάτι εγώ;;;Ευχαριστώ!

windmill82
08-02-14, 17:21
Η καλύτερη λυση ειναι να το στειλεις πισω , διότι ότι και να χρειαζεται για να επισκευαστει δεν μπορεις να το βρεις εδω.

sky_1
08-02-14, 17:24
Η καλύτερη λυση ειναι να το στειλεις πισω , διότι ότι και να χρειαζεται για να επισκευαστει δεν μπορεις να το βρεις εδω.

Έχω διακόψει τις συνομιλίες με τον πωλητή γιατί δεν μου καλύπτει τα εξοδα ταχυδρομείου.Δεν μπορώ να το στείλω.50 € το αγόρασα.Τα ίδια θα πληρώσω για να το στείλω πίσω.
Αν μπορείτε, παρακαλώ, πείτε μου τι μπορώ να κάνω εγώ αν γίνεται να το επισκευάσω!

windmill82
08-02-14, 19:38
Aυτο που περιγραφεις μου θυμιζει προβλημα σε lcd ή σε καποιο flex που συνδεει την οθονη με την πλακετα. Οτι και να ειναι δεν θα βρεις ανταλλακτικο. Και ακομα και να βρεις , απο παλιοτερη μου εμπειρια σε κινεζικα χαμηλης κατηγοριας τιμης , χρησιμοποιουν 2 ή περισσοτερους κωδικους για καποια ανταλλακτικα και ποτέ δεν εισαι σιγουρος αν αυτο το ανταλλακτικο που θες να αντικαταστησεις και το βρηκες στο ιντερνετ πραγματι λειτουργησει σωστα στο δικο σου μηχανημα. Για μενα η καλυτερη λυση ειναι να το στειλεις πισω. Αν αποφασισεις να το φτιαξεις μονος σου δυστυχως μπορει να μην τα καταφερεις και -το χειροτερο- να χασεις και επιπλεον λεφτα.

angel_grig
11-02-14, 07:08
Aυτο που περιγραφεις μου θυμιζει προβλημα σε lcd ή σε καποιο flex που συνδεει την οθονη με την πλακετα. Οτι και να ειναι δεν θα βρεις ανταλλακτικο. Και ακομα και να βρεις , απο παλιοτερη μου εμπειρια σε κινεζικα χαμηλης κατηγοριας τιμης , χρησιμοποιουν 2 ή περισσοτερους κωδικους για καποια ανταλλακτικα και ποτέ δεν εισαι σιγουρος αν αυτο το ανταλλακτικο που θες να αντικαταστησεις και το βρηκες στο ιντερνετ πραγματι λειτουργησει σωστα στο δικο σου μηχανημα. Για μενα η καλυτερη λυση ειναι να το στειλεις πισω. Αν αποφασισεις να το φτιαξεις μονος σου δυστυχως μπορει να μην τα καταφερεις και -το χειροτερο- να χασεις και επιπλεον λεφτα.

Πολυ σωστα ασε που τα περισσοτερα φτηνα κινεζικα μηχανηματα εχουν τους κονεκτορες κολλημενους,και αντε να τους αλλαξεις...