Επιστροφή στο Forum : [Brandt] πλυντηριο ρουχων BRANT φορτωση απο επανω..
anemosrider
05-02-14, 17:09
:crying:Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το ως ανω πληντυριο ρουχων TCO 511 EXE/E πατωντας να ξεκινησει το προγραμμα πλυσεις,αρχιζει να βαζει νερο,αν δεν γυρισω εγω το κουμπι δεν προχωραει ,πρεπει να το κανω χειροκινητα μεχρι το τεταρτο η πεμπτο κλικ,για να αρχισει να πλενει...κ. δεν ζεσταινει το νερο καθολου.Δεν ξεκιναει την πλυση σε ολα τα προγραμματα..φτιαχνεται?..συμφερη η επισκευη?..Ποιος ξερει?:blink: Ευχαριστω εκ των προτερων
Κυριακίδης
05-02-14, 18:54
Μάλλον επειδή δεν ζεσταίνει (πρόβλημα αντίστασης) δεν προχωράει και το πρόγραμμα.
Αν έχει ξεχωριστό θερμοστάτη χειροκίνητο . (για να το διαπιστώσεις ) επέλεξε ένα πρόγραμμα που δεν προχωρούσε πριν... αλλά αυτήν την φορά βάλε τον θερμοστάτη σε θέση τέρμα αριστερά Off (στο 0 βαθμούς) .. λογικά θα τρέξει το πρόγραμμα.
anemosrider
06-02-14, 16:09
Ευχαριστω,Πετρο το σκεφτηκα κ εγω αυτο..το εχω κανει ,σε ολα τα προγραμματα,εχει διακοπτη θερμοκρασιας τον εχω στο ( 0 c ) αλλα παλι τιποτα ,,,σκεφτομαι ,οτι δεν τρεχει ,,,η πλυση επειδη δεν ζεσταινει το νερο?..ειναι ακριβη η αλλαγη της αντιστασης? BRAND TCO 511 EXE/E
Κυριακίδης
06-02-14, 21:52
Δεν βρίσκω πληροφορίες για αυτό το μοντέλο .
το εχω κανει ,σε ολα τα προγραμματα,εχει διακοπτη θερμοκρασιας τον εχω στο ( 0 c ) αλλα παλι τιποτα ,,,σκεφτομαι ,οτι δεν τρεχει ,,,η πλυση επειδη δεν ζεσταινει το νερο?
Εξαρτάτε από τον τρόπο που είναι φτιαγμένο το μοντέλο (για απλά πλυντήρια με μηχανικό εγκέφαλο) , τώρα η περίπτωση σου μπορεί να είναι διαφορετική και η αιτία πέρα από το ότι δεν ζεσταίνει να είναι αλλού. Πάντως μια απλή εξέταση/μέτρηση της αντίστασης δεν είναι και χρονοβόρα διαδικασία .
ειναι ακριβη η αλλαγη της αντιστασης? εξαρτάτε από το ποιος θα το φτιάξει και αν θα βάλεις ανταλλακτικό "γνήσιο" της εταιρίας ή ημιτασιόν κτλ