Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Ενισχυτής Αυτοκινήτου] DC Σε έξοδο ενισχυτή αυτοκινήτου ...

Geo-R
25-01-14, 22:37
Καλησπέρα και απο μένα .. Αρκετό καιρό μέλος στο ηλεκτρονικά πήρα την απόφαση να ζητήσω τη βοήθεια σας ... Την προηγούμενη εβδομάδα έλαβα τον καινόυργιο ενισχυτή για το αυτοκινητο μου αγορασμενο απο την μαμα πατριδα κινα :001_tongue: Το μοντελο του Planet Audio AC5000.1D ολα καλα ολα ωραια μεχρι χθες .. Σημερα πειραζωντας τις ρυθμισεις της προενισχυσης ο ενισχυτης αρχησε να μην εχει την δυναμη που εβγαζε και να μου τραβαει το μεγαφωνο μεσα μαλλον απο dc .. Επισης εσκασε εναν πυκνωτη στην εξοδο του καναλιου ο οποιος πιθανως να επαιζε το ρολο του φιλτρου .. Αντικατασταθηκε αλλα παλι το ιδιο ..
:saad: Παρακατω καποιες φωτογραφιες .. Εψαξα για σχηματικο αλλαααα .. Ειπαμε china :001_tt2: Ευχαριστω προκαταβολικα οποια βοηθεια πολύτιμη .371323713337134

ultra
25-01-14, 23:58
Γιαννη απο οτι φαινεται ο ενισχυτης σου εχει δυο βλαβες.
Τον anarchy οπως και τα παλαιοτερα μοντελα τα εχω επισκευασει αρκετες φορες.
Αν θες, μπορω να του ριξω μια ματια.

car electronics
26-01-14, 20:32
καλησπερα...διπλα απο την rp26p βλεπω καμμενο το ic η κανω λαθος???μαλλον προενισχυση???δες κωδικο και πες μας...

stefos1
27-01-14, 11:47
Βρήκα αυτό που δείχνει ότι είναι κακόκατασκευή και είναι επικίνδυνη δείχνει ακόμα ότι δύο πυκνωτες φακής από τι πίσω πλευρά έχουν βραχυκύκλωσει http://www.amazon.com/gp/customer-media/product-gallery/B003GSLE1M?ie=UTF8&index=2

Geo-R
01-02-14, 17:40
Ειναι οντως πολυ κακη κατασκευη αλλα δεν υπηρχαν χρηματα για κατι πιο καλο .. Ειμαι 99% σιγουρος οτι ειναι προβλημα προενισχυσης γιατι οταν εχω πανω τα ερ σε α εισοδου και δινω μουσικη τοτε καποιες αντιστασεις και καποια transistor μικρα μαυρα με τρια ποδαρακια ζεστενοντε σιγα σιγα .. υπαρχει δηλαδη μια αυξηση της τασης απο την ταση που ανοιγει και αυξανει συνεχεια μεχρι και τα 100 βολτ μετρημενο πανω σε μια αντισταση ... οταν βγαλω τα rca τοτε η ταση πεφτει και η αντισταση κρυωνει .. οπτικα ολα φαινοντε παντως σαν καινουργια ... * το ρπ26 ειναι ενα 5532 που το αλλαξα νομιζοντας πως ειναι απο αυτο αλλα δεν ... :001_tt2: καλο μηνα σε ολους κιολας

car electronics
05-02-14, 19:32
σιγουρα θα χρειαστει ελεγχο σε ολα τα υλικα γυρω απο το καμμενο ic....γενικα η προενισχυση..προσεξε μη κανεις ζημια και στο r-cd σου με τις δοκιμες...