PDA

Επιστροφή στο Forum : [Λοιπά Περιφερειακά] Καρτα μνημης kingston 8gb δεν αναγνωριζεται

ioannislab
07-01-14, 17:38
Καλησπερα σας και Χρονια πολλα και Καλη Χρονια,
Σας γραφω γιατι εχω το εξης θεμα, δεν μου εχει ξανατυχει για να πω την αληθεια.
Χτες το κινητο της αδερφης μου Xperia x8 σταματησε να αναγνωριζει την καρτα μνημης. Εγραφε οτι δεν εχει συνδεθει καρτα μνημης. Την εβγαλα και την εβαλα στον υπολογιστη. Το θεμα ειναι οτι σε κανενα card reader, δοκιμασα 4, ουτε στο ενσωματωμενο του λαπτοπ ο υπολογιστης διαβαζε την καρτα μνημης. Συγκεκριμενα δεν την εμφανιζε ουτε στα εργαλεια διαχειρησης οποτε ειναι σαν να μην την συνεδεσα ποτε. Η καρτα μαλλον εχει εγγυηση αλλα θα ηθελα αν μπορω να την επαναφερω καπως μηπως και σωσουμε τα δεδομενα. Η καρτα μνημης ειναι 8 gb micro sd hc.

Artist_gr
07-01-14, 20:23
Αν την έβλεπες έστω και άδεια τότε θα μπορούσες να επαναφέρεις τα αρχεία της.

mtzag
08-01-14, 07:30
σε αντιστοιχο προβλημα αλλα με usb flash ενα reflow στο chip μνημης εδωσε τη λυση.
Στην καρτα μνημης ειναι ποιο ζορικα τα πραγματα γιατι ειναι παχτωμενη και μεσα οι συνδεσεις ειναι με πολυ λεπτα συρματακια
και θες μικροσκοπιο για να τα δεις και ειδικα εργαλεια για να αλλαξεις/κολλησεις.
Αυτο που συνιστω ειναι να μην την πεταξεις η να την δωσεις σε καποιο που δεν ξερει μεχρι τη στιγμη που θα βρεθει καποιος που θα μπορει να σου σωσει τα αρχεια.

ioannislab
09-01-14, 19:20
Εχω επαναφερει usb στικ με reflow οντως. Αλλα εδω ειναι ολα παχτωμενα οπως ειπες. Να τολμησω να την θερμανω με θερμο ή το μονο που θα καταφερω ειναι να την κανω πατατακι?