PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Samsung] LE26B450C4W πρόβλημα στον ήχο

andyferraristi
05-01-14, 11:32
Παιδιά καλημέρα,

κάποιος γνωστός μου, μου είπε ότι σε αυτό το μοντέλο εκεί που λειτουργεί κανονικά, ξαφνικά ελαττώνεται (σχεδόν μηδενίζεται κατά τα λεγόμενα του) ο ήχος και δεν "ακούει" ούτε τις εντολές του τηλεκοντρόλ για αύξηση. Απευθύνθηκε σε service και του έκαναν λόγο για τρεις πλακέτες που χρειάζονται αλλαγή. Τα ερωτήματα μου είναι:
1. Είναι πιθανό ένα τέτοιο σενάριο, και εάν ναι, ποιες είναι αυτές οι πλακέτες ???
2. Γιατί είνα απαραίτητο και οι τρεις ???

Να σημειώσω ότι δυαστυχώς δεν έχω πρόσβαση στο χώρο, και συνεπώς και στην συσκευή, το μόνο που έχω είναι το ταμπελάκι σε φωτογραφία, την οποία και επισυνάπτω.

37047

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων ...

GeorgeSindos
05-01-14, 12:44
καλημερα και χρονια πολλα. 3 πλακέτες για τον ήχο δεν νομίζω να ευθύνονται. Αυτο που πρέπει να κανετε σε πρώτη φάση είναι να βγάλετε εκτος το πληκτρολογιο της τηλεόρασης. Οποτε ανοιγεται την τηλεοραση και ξεκουμπώνεται το φυσακι που καταλήγει σε αυτο.

spiroscfu
05-01-14, 17:17
πολύ ωραίο service αυτό στο οποίο απευθυνθήκατε !!!!

andyferraristi
05-01-14, 17:55
πολύ ωραίο service αυτό στο οποίο απευθυνθήκατε !!!!

Να σου πω την αλήθεια, αυτό ψυλλιάζομαι κι εγώ, αλλά δεν έχω την απαιτούμενη εμπειρία (τεχνικός Laser εκτυπωτών γαρ) να πω με την ευγένεια που με διακατέχει ... Bullshit :001_tt2:

ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
06-01-14, 15:19
αναβάθμιση θέλει την κανονική του σερβις οχι αυτη που εχει στην ιστοσελιδα η εταιρεία και θα επανέλθει με την μία

kalamata
13-01-14, 23:41
Αναβάθμιση θέλει αλλά την σωστή version