Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Θυροτηλεοραση και αυλοπορτα με μοτερ για ασυρματο ανοιγμα

funnydad
27-10-13, 23:25
Καλησπερα σας,

Λογω οτι ειμαι ασχετος ζηταω τα φωτα σας.

Σε περιφραγμενο οικοπεδο 6 στρεματων και σε 2 μονοκατοικιες θελουμε να εγκαταστησουμε συστημα θυροτηλεορασης το οποιο να συνεργαζεται με την εξωτερικη αυλοπορτα του οικοπεδου , που στην οποια θελουμε να εγκαταστησουμε και συστημα με μοτερ για ασυρματο ανοιγμα με τηλεκοντρολ ιδικα για τα αυτοκινητα. Δηλαδη οταν θελουμε να μπουμε η να βγουμε στο οικοπεδο με το αμαξι να μην χρειαζετε να κατεβενουμε και να ανοιγουμε με το χερι και μετα να ξανα κατεβενουμε για να κλειδωνουμε .

Να πω οτι η αποσταση απο τα σπιτια μεχρι την εισοδο του οικοπεδου ειναι 70 μετρα. Και την θυροτηλεοραση δεν την θελουμε για να ανοιγουμε την εξοπορτα του σπιτιου αλλα την εξωτερικη αυλοπορτα του οικοπεδου.

Ο μιχανικος μου ειπε οτι οπως θα μας σκαψει το αυλακι με την μπορντοζα απο την εισοδο του οικοπεδου μεχρι τα σπιτια για να περασει τους σωληνες με τα καλωδια για ρευμα και το τηλεφωνο, οτι θα βαλει αλλον εναν σοληνα Φ100 ωστε να περασουμε τα απαρετητα καλωδια για την θυροτηλεοραση, τα οποια πρεπει να τα επιλεξω και να τα αγορασω εγω επειδη αυτος δεν ξερει , και να του τα δωσω απλα για να τα περασει.

1. Για μοντελο θηροτηλεορασης ειδαμε αυτο http://www.electrohoros.gr/more_deta...p?id_prod=7228 (http://www.electrohoros.gr/more_details.php?id_prod=7228) , πιστευετε οτι θα εχω καποιο προβλημα? Τι καλοδια θα χρειαστει να προμηθευτω για το συγκεκριμενο?

2. μπορει αυτο το μοντελο να συνεργαστει με μεγαλη εξωτερικη αυλοπορτα (συρομενη η ανοιγομενη) ?

3. τελος για την αυλοπορτα με το μοτερ για το ασυρματο ανοιγμα και σε αυτο ειμαι ασχετος , υπαρχει καποιο μοντελο που μπορειτε να μου συστησετε?

Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!

vasilimertzani
28-10-13, 22:01
1.με μια φωτογραφια που βλεπουμε τι να απαντησουμε? αν κανει? επισης επειδη αναφερεις ασχετος δεν ειναι πιο σωστο να καλεσεις καποιον να σου προτεινει τι θα βαλει και να αποφασισεις?
2.βλεπε απαντηση 1.
3.εδω σε εχασα τελειως.

ακου πως εχει.
σωστα ο ηλεκτρολογος ριχνει την σωληνα ωστε να περασεις οτι καλωδιο θες.Φ100???? παρα πολυ μου φαινεται.
θες μια θυροτηλεοραση 2 οικιων .θες να ανοιγεις την πορτα και την γκαραζοπορτα???
οποτε θα κοιταξεις να εχουν εξοδο για πορτες (υπαρχουν καποιες ή δεχονται εξωτερικο module).
Οταν θα περαστει η γκραζοπορτα θα παρεις πλακετα τηλεχειρισμου για αυτην ωστε να δεχεται εξ.μπουτον και να εχει αυτοματο κλεισιμο.
αυτα.

αλπινιστης
05-11-13, 16:38
Ξεκιναμε απο τους σωληνες. Εχει δικιο ο Βασιλης που αναρωτιεται με το Φ100.
Θα του πεις να συο βαλει 2 σωληνες 2" ιντσων (και 1" ιντσας κανει - ειδικα για το επικοινωνιας θα στο προτεινα). Ενα για το καλωδιο της τροφοδοσια και ενα για τις χαμηλες τασεις. Επισης μια που η αποσταση ειναι 70 μετρα, να του πεις να σου φτιαξει και ενα μικρο φρεατιο καπου στη μεση. Για τον τυπο του μηχανηματος θα πρεπει να εχεις και ενα σχετικο μεγεθος (βαρους) της πορτας

xsterg
06-11-13, 20:49
φιλε μου αυτα ειναι θεματα που μονο απο κοντα μπορει να τα λυσει καποιος. ο ηλεκτρολογος σου τι λεει? αυτος ειναι ο αρμοδιος που θα σου πει τι να κανεις.

Λαζαρίδης
14-11-13, 22:03
δες τωρα πως εχει,απο οτι καταλαβα βρισκεσαι στην αρχη του εργου εαν δεν εκλησες ηλεκτρολογο για την δουλεια ακομη ενταξη εαν ομως εκλησες αυτος ξερει καλητερα . τωρα απλα το καλωδιο στο λεει ο κατασκευαστης απλα ρωτα απο εκει που το βρηκες οσο για την 100 σωληνα υπερβολη .για να ενεργοποιησεις την αυλοπορτα γινεται ευκολα με εναν αυτοματο κλιμακοστασιου και ενα ρελε με εντολη 12 βολτ που θα παρει απο την εντολη τις ηλεκτρικης κλειδαριας και θα συνδεθει εξοδος 220 βολτ στην εντολη του κλιμακοστασιου , απλα δεν θα μπορεις να σταματισεις την πορτα σου στο ανοιγμα της η στο κλεισιμο της . δεν ξερω κατα ποσο κινεζικα σου φαινονται αυτα αλλα καπως ετσι μπορει να δουλεψει φθηνα το συστημα με οτι θυριτηλεφωνο και αν βαλεις