Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] Δεν ανοιγει ο υπολογιστης μου
akisssssssss
02-10-13, 01:56
Καλησπερα σε ολους.εχω τον fujitsu siemens και εχω το εξης προβλημα.παω να ανοιξω τον υπολογιστη και οθονη δεν ανοιγει.η εκινηση του υπολογιστη ακουγεται καθως και ο σκληρος.και ο υπολογιστησ απο κατω ζεσταινεται.ομως το πληκτρολογιο καθως και το ποντικι δε δουλευουν.οταν βαζω το φορτιστη μου αναβει πορτοκαλι ενδειξη οτι ο υπολογιστης φορτιζει.αυτα παιδια.αν μπορει ας μου πει καποιος τι γενικα μπορει να φταιει.ευχαριστω.
Κάρτα γραφικών τον ήπιε.
Ξέχασες να μας πεις μοντέλο αλλά υποθέτω ότι είναι το 2550.
χαχαχα σορρυ αλλα η απαντιση σου τα σπαει .. η καρτα γραφικων τον ηπιε λεει . εχω λιωσει . περα απο την πλακα κατα 99.9% ειναι η καρτα γραφικων σου .. μηπως σου κανει καποια μπιπ ο υπολογιστης οταν παει να ξεκινησει ? δοκιμασε καλου κακου να παιξεις και λιγο με τις ραμ. επισης εχω αντιμετοπισει τετοιο προβλημα και με επεξεργαστη, μια φορα δεν τον κουμπωσα καλα και ενω ξεκινουσε ο υπολογιστης , η οθονη ηταν νεκρη . ελενξε και αυτον :)
akisssssssss
02-10-13, 17:56
Ρε κωσταντινε τι θα γινει ολο μπροστα μου θα σε βλεπω???χαχαχα πλακα κανω.με χεις βοηθησει απειρες φορες και ευχαριστω..το μοντελο ειναι MS2228.τον τεσταρα με εξωτερικη οθονη και κανει τα ιδια.αρα λογικα αποκλειεται η οθονη και λογικα κανας inverter.μαλλον καμια καρτα γραφικων θα ναι.ρωτησα σ ενα μαγαζι εδω στη χαλκιδα και μου πε καρτα γραφικων κοστολογειτε γυρω στα 60
Ε αφού αρχίζει από 2 κάρτα είναι. Ρώτα στο κατάστημα αν σου δίνει εγγύηση γι αυτό που θα κάνει και αν θα κάνει reflow η reball.
Αν κάνει μόνο reflow 40-50 είναι πιο λογικό κόστος (και πολύ είναι).
akisssssssss
02-10-13, 21:00
Αν κανει δηλαδη reball ποσο κοστιζει?
55 χαχαχαχα
Που να ξέρω εξαρτάται πόσα χρειάζεται αυτός.
Αν κανει δηλαδη reball ποσο κοστιζει?
....και πάνω απ' όλα ΑΝ κάνει reballing....
akisssssssss
03-10-13, 00:23
Γενικα λεω ρε συ ποσο πανω κατω κανει .επειδη μ πες για reflow 40.και ΑΝ ΔΕ τον πιστευεις για το τι εκανε το ανοιγεις και το βλεπεις τι εκανε.
Θα σου πω πόσα παίρνω εγώ που το κάνω σαν εταιρεία.....είναι 60 ευρώ....(περισσότερο για την διάλυση του φορητου) αν φέρεις μόνο τη μητρική σκέτη (λυμμένη) τότε ενα 30άρι
akisssssssss
03-10-13, 23:19
Σ ευχαριστω φιλε Αγι για την απαντηση.να σαι καλα.
πολλά fujitsu siemens δεν έχουν on board κάρτα, ίσως σε αυτή την περίπτωση σε συμφέρει να πάρεις καινούρια...
Η ιστορία μου,
Έχω το fujitsu siemens amilo Xi2428, κάρτα πάπαλα, μια βόλτα απο την αλφανετ (θεσσαλονικη) 80e για reflow χωρίς εγγύηση, σε 3 μήνες την πήρα στο χέρι πάλι με θερμοκρασία άνω των 80 βαθμών, πήρα απο ebay (120$) την αντίστοιχη της ΑΤΙ και λειτουργεί κανονικά εδώ και 3 χρόνια με θερμοκρασία ~55 βαθμούς. Τζάμπα το reflow...
akisssssssss
05-10-13, 15:41
Γεια χαρα φιλε γιαννη.σημερα μου ειπε αυτος που εχει το μαγαζι εδω στη χαλκιδα οτι ειναι η μητρικη κ οτι σε αυτο το μοντελο ειναι ενσωματωμενη με τη μητρικη.το χα ψαξει και γω οτι ειναι ενσωματωμενη σε αυτο το μοντελο.τον ρωτησα αν κανουν reflow η reballing και μου πε reballing.ομως εκεινος δεν κανει.το στελνει θεσσαλονικη που συνεργαζεται.και μου ειπε κοστολογηση 110 ευρω.πολλα δεν ειναι?
akisssssssss
05-10-13, 15:43
Οτι ειναι η καρτα γραφικων.και λεω μητρικη.μπερδευτηκα.
πολλά fujitsu siemens δεν έχουν on board κάρτα, ίσως σε αυτή την περίπτωση σε συμφέρει να πάρεις καινούρια...
Η ιστορία μου,
Έχω το fujitsu siemens amilo Xi2428, κάρτα πάπαλα, μια βόλτα απο την αλφανετ (θεσσαλονικη) 80e για reflow χωρίς εγγύηση, σε 3 μήνες την πήρα στο χέρι πάλι με θερμοκρασία άνω των 80 βαθμών, πήρα απο ebay (120$) την αντίστοιχη της ΑΤΙ και λειτουργεί κανονικά εδώ και 3 χρόνια με θερμοκρασία ~55 βαθμούς. Τζάμπα το reflow...
Αν το πήγαινες εδώ http://www.micro.gr/ θα στο διόρθωναν και δεν θα ξανά χαλούσε μιας και του κάνουν συγκεκριμένα πράγματα με χαμηλότερο κόστος.
Στην άλφανετ πραγματικά το πήγες σε άσχετους.