Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Philips] Προβλημα με PHILIPS. αναβοσβηνει.

akisssssssss
07-09-13, 21:27
Καλησπερα σε ολους.οι γονεις μου εχουν μια τηλεοραση PHILIPS VAN GOGH 3240.με τυπο 22CS3240/22Z.το προβλημα ειναι οτι αρκετες φορες εκει που βλεπεις τηλ αναβοσβηνει μονης της...την ανοιξα την καθαρησα και με σπρευ στις πλακετες και τις επαφες .τωρα το κανει παλι αλλα με μειωμενη συχνοτητα.ξερετε τι μπορει να φταιει?

ezizu
08-09-13, 05:10
Πολύ πιθανών να έχει πρόβλημα με ψυχρές κολλήσεις .

akisssssssss
08-09-13, 12:32
Γεια σου φιλε μου..και ευχαριστω για τη βοηθεια...να διευκρινησω πως οταν συμβαινει αυτο ακουγεται και ενας διακοπτομενος ηχος απο πισω..σα να ναι καποιο εξαρτημα...δεν εχω κοιταξει ομως...αυτο που λες απο ποια βαθμιδα παιζει να ναι οι ψυχρες κολλησεις?

ezizu
08-09-13, 13:06
Μπορεί να έχει ψυχρές κολλήσεις στην τροφοδοσία, μπορεί στην βαθμίδα υψηλής / οριζοντίου κ.ο.κ. όλα είναι πιθανά.
Μπορεί ακόμα να έχει ψυχρές και σε περισσότερες από μια βαθμίδες.
Θα σου πρότεινα να κάνεις ένα προσεκτικό οπτικό έλεγχο ,γενικά σε όλες τις βαθμίδες ,επειδή λόγω ηλικίας πολύ πιθανών να έχει ψυχρές / προβληματικές κολλήσεις σε διάφορα σημεία.

akisssssssss
08-09-13, 17:13
Ωραια να σαι καλα για τη βοηθεια...θα το κοιταξω το θεμα των κολλησεων προσεκτικα..και οπου δω προβ'ηματικη την αφαιρω και βαζω καινουργια..θα ναι καλο να ριξω και λιγο καθαρο οινοπνευμα στα σημεια που αφαιρω την παλια κολησση??θα τα κοιταξω ολα και θα σου πω για το αποτελεσμα...