PDA

Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] HP Pavilion DV6 2010sv Δεν ανοίγει

tzum
03-09-13, 08:53
Καλημέρα παίδες,

Έφτασε στα χέρια μου το παραπάνω λάπτοπ με τα εξής συμπτώματα:

Πατώντας το power button δεν ανάβει καθόλου η οθόνη ενώ το ανεμιστήράκι λειτουργεί κανονικά.
Να σημειώσω πως αναβοσβήνουν συνεχώς 2 λευκά led το 1 του caps lock και το άλλο πάνω από το num lock.

Με μία πρώτη εντύπωση θα μπορούσε να πει κάποιος για VGA αλλά το μηχανάκι είναι πεντακάθαρο χωρίς ίχνος από σκόνες ούτε έχει ξεραθεί κάποια από τις πάστες και ο χρήστης το έχει συνεχώς με βοηθητικό κούλερ από κάτω.

Έχει τύχει σε κάποιον παρόμοια περίπτωση ώστε να μου δώσει τα φώτα του;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Χρήστος

polism
03-09-13, 09:22
Τα λαμπάκια αναβοσβήνουν συνεχώς χωρίς διακοπή;

Δοκίμασες να αλλάξεις μνήμη, να αφαιρέσεις δίσκο, wireless module, drive κ.λ.π. και να το ανοίξεις και πάλι τίποτα;;;

tzum
03-09-13, 12:06
Polism καταρχήν ευχαριστώ για το χρόνο σου.
Τα έχω δοκιμάσει όλα τα παραπάνω εκτός του wireless module. το σκέφτηκα αυτό που λες βάζοντας 1 linux live cd αλλά τζίφος. Θα δοκιμάσω και το wireless module το απόγευμα και θα ενημερώσω για τις εξελίξεις. Όσο για τα λεντ αναβοσβήνουν με σταθερό ρυθμό κάθε 1 δευτερόλεπτο ταυτόχρονα.

glamor
03-09-13, 15:04
φίλε αν τα led αναβοσβήνουν σαν το διάβολο τότε είναι general failure της πλακέτας δηλ μπορεί να είναι οτιδήποτε (cpu, vga card.....)

για περισσότερους πληροφορίες για τα χριστουγεννιάτικα ledτακια της HP http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&dlc=en&docname=c01732674

tzum
04-09-13, 15:11
Peter σε ευχαριστώ πολύ για την καθοδήγηση. Τώρα το τι ακριβώς είναι θα φανεί στο χειροκρότημα.
Πάντως το "blink code" όπως το αναφέρει η HP είναι ακριβώς όπως στο λινκ που μου έστειλες.
Και πάλι 1000 ευχαριστώ.

polism
04-09-13, 20:07
Φίλε Χρήστο σου προτείνω να πυροβολήσεις την gpu... καθώς είναι το νούμερο ένα πρόβλημα των hp....

:head: