Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Άλλη] τρόποι διάγνωσης και επισκευής lcd και plasma tv
ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
04-06-13, 20:17
εδώ θα αναπτύξουμε τους τρόπους διάγνωσης και επισκευής των παραπάνω συσκευών.
επειδή συμετέχω σε ένα τεχνικό φόρουμ που γράφουνε μόνο τεχνικοί όχι επισκευές με πατέντες και τα λοιπά θα ήθελα να μοιραστώ τις εμπειρίες που έχω αποκτήσει στο φόρουμ
ήθελα να παρακαλέσω θερμά να μην γράφεται οτιδήποτε χωρίς τεκμηρίωση
με το πρώτο πόστ θα ξεκινήσουμε με τον εξοπλισμό του εργαστηρίου
αν είμαστε έτοιμοι μπορούμε να αρχίσουμε να γράφουμε για τα απαραίτητα
νεκταριοος
04-06-13, 22:37
Καλησπερα κ.ΝΙΚΟ ενας φιλος μου χαρισε αυτην την τβ kv-14t1d η οποια εχει καποια βλαβη στο τροφοδοτικο της κανει τσικ-τσικ-τσικ το λεντ δεν αναβει, μηπος ειναι καποιος πυκνωτης? να πω οτι εχει το ΣΤΡ (βολταζ ρεγκουρατορ)str 5706 , το παιδι την ειχε στην αποθηκη δεν την θελει πια και μου την χαρισε για ανταλακτικα ,αλα εγω δεν θελω να την σπασω λεω να προσπαθησω ,ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας .
ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
04-06-13, 22:42
όχι εδώ το πόστ ξεκίνησε για άλλο λόγο παρακαλώ τους διαχειριστές να το διαγράψουν
Νίκο περιμένουμε με αγωνία την συνέχιση του θέματος !!!
επαναφέρω ξανά το θέμα γιατί χάθηκε. Νίκο οι γνώσεις σου μας είναι απαραίτητες.
κοίτα πόσος κόσμος πάτησε thanks για αυτό το θέμα
ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
20-01-14, 23:30
Ας ξεκινήσουμε με τον εξοπλισμό εργαστηρίου θα χρειαστούμε τα εξής:ένα σταθμό κόλλησης κατά προτίμηση 80w για να μπορούμε να δουλέψουμε κολλήσεις lead free, κόλληση 0,5mm στάνταρ και πιο μικρό νούμερο αν θέλουμε για τα smd, ένα τροφοδοτικό 0-30v/5A,μερικά φυτίλια απορόφησης αν δεν έχουμε σταθμό απορόφησης,flux no clean πάστα ή υγρό,ένα πολύμετρο ,ένα μετρητή εσωτερικής αντίστασης πυκνωτών (esr), ενα σταθμό θερμού αέρα,ενα προθερμαντήρα και είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε επισκευή
πόλι καλό και για εμάς τους νέους
θα ήτανε καλό να βλέπαμε και τον εξοπλισμό του εργαστηριού σε φώτο
για να μην αγοράσουμε κάτι λάθος και ιδικά την εποχή που διανύουμε
MAGOS_MERLIN
01-02-14, 10:42
Θα συμφωνήσω με τον φίλο Αντώνη πιο πάνω. Αν θα μπορούσατε να μας δώσετε μια φωτογραφία του εξοπλισμού θα ήταν καλό.