Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] Acer 5552 notebook.

akerwtos.
29-05-13, 17:29
Καλησπερα παλικαρια.εχω ενα Acer 5552 notebook 2 χρονων.πριν κανα 2μηνο στο ακυρο αρχησε να κολλαει σε σημειο να σηκωνει 2 καρτελες στον chrome.Εψαξα σε απειρα φορουμς για το ιδιο προβλημα και βρηκα αρκετα παρομοια αλλα δεν ειδα κανεναν να λεει οτι το παθε ξαφνικα το pc του.Η cpu σε αδρανεια ειναι στα 30-40%
και αν ανοιξω εναν browser ανεβοκατεβαινει 40-100.Στα games(οχι πολυ βαρυα) ειναι σταθερα στα 100%.
Τρεχει καμια 80 διεργασιες το pc αλλα απ την αρχη ηταν ετσι οποτε υποθετω οτι δεν ειναι αυτο το προβλημα.καμια εξωτερικη συσκευη δεν ειχα συνδεσει πριν το παθει.ηταν κυριολεκτικα στα καλα καθουμενα.
Overheating problem δεν ειναι γιατι εχω ψυκτρα και καθαριζω συχνα και τα fans.
Καμια ιδεα τι μπορει να χει γινει?
Οτι μπορει να σας διευκολυνει πειτε το μου.

Windows 7 Home Premium 64bit SP1
AMD Athlon II P320 Dual-Core Processor
3GB RAM
ATI Mobility Radeon HD 4200 Series.

chrisrer
29-05-13, 19:06
Καλησπερα παλικαρια.εχω ενα Acer 5552 notebook 2 χρονων.πριν κανα 2μηνο στο ακυρο αρχησε να κολλαει σε σημειο να σηκωνει 2 καρτελες στον chrome.Εψαξα σε απειρα φορουμς για το ιδιο προβλημα και βρηκα αρκετα παρομοια αλλα δεν ειδα κανεναν να λεει οτι το παθε ξαφνικα το pc του.Η cpu σε αδρανεια ειναι στα 30-40%
και αν ανοιξω εναν browser ανεβοκατεβαινει 40-100.Στα games(οχι πολυ βαρυα) ειναι σταθερα στα 100%.
Τρεχει καμια 80 διεργασιες το pc αλλα απ την αρχη ηταν ετσι οποτε υποθετω οτι δεν ειναι αυτο το προβλημα.καμια εξωτερικη συσκευη δεν ειχα συνδεσει πριν το παθει.ηταν κυριολεκτικα στα καλα καθουμενα.
Overheating problem δεν ειναι γιατι εχω ψυκτρα και καθαριζω συχνα και τα fans.
Καμια ιδεα τι μπορει να χει γινει?
Οτι μπορει να σας διευκολυνει πειτε το μου.

Windows 7 Home Premium 64bit SP1
AMD Athlon II P320 Dual-Core Processor
3GB RAM
ATI Mobility Radeon HD 4200 Series.

καλησπερα φιλε μου, το προβλημα σου ειναι καθαρα θεμα λογισμικου...η τσεκαρε για ιο η δες ποιο προγραμμα απασχολει τον επεξεργαστη σου σε κατασταση αδρανειας η φορματ

xrhstos1978
29-05-13, 21:32
μηπος εχεις το AVAST ? αν ναι βγαλτο.

George3
30-05-13, 13:23
Kαι το kaspersky καθυστερεί πολύ τον Η/Υ...
Με τους άλλους browser (Internet Explorer , mozilla κτλ.) σου κάνει τα ίδια?

akerwtos.
31-05-13, 12:57
Ευχαριστω για το ενδιαφερον μαγκες.ναι εχω avast αλλα οσο εχω ψαξει ειναι απ τα πιο ελαφρα και αξιοπιστα a/v.για ιους το χω κανει scan το pc και με malwarebytes και με το avast.εχει βρει 2-3 αλλα και παλι το προβλημα εχει παραμεινει.επισης ειχα αρχησει το overclocking με rivatuner και msi ab και οταν το φτανα στα ορια κολλουσε αλλα τα γυρισα ολα στα default και τα σβησα αυτα τα προγραμμα.επισης με ccleaner και με advanced system care το καθαριζω το pc.αλλα διαφορα δεν βλεπω.το μονο που σκεφτομαι ειναι το φορματ αλλα και παλι εγινε απ την μια μερα στην αλλη,οχι με την παροδο του χρονου.οποτε πιστευω οτι θα υπαρχει μια λυση εκτος απο φορματ(btw δεν εχω και τα win7 ουτε τους drivers.)