Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Philips] philips 24pt4458/01
Η συγκεκριμένη τηλεόραση όταν συντονιστεί στο ch 30 (mega στην περιοχή μου) μετά από 1 λεπτό ΄΄κόβει΄΄ τα sda ,clk η προσπάθεια για αλλαγή προγράμματος οδηγεί σε μαύρη εικόνα μετά από 2 λεπτά επανέρχονται τα data και η εικόνα
Σε οποιοιδήποτε άλλο κανάλι δεν συμβαίνει τίποτα από τα παραπάνω λειτούργει κανονικότατα
Κάθε σκέψη δεκτή ευχαριστώ εκ των προτέρων
ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
22-05-13, 13:41
Η συγκεκριμένη τηλεόραση όταν συντονιστεί στο ch 30 (mega στην περιοχή μου) μετά από 1 λεπτό ΄΄κόβει΄΄ τα sda ,clk η προσπάθεια για αλλαγή προγράμματος οδηγεί σε μαύρη εικόνα μετά από 2 λεπτά επανέρχονται τα data και η εικόνα
Σε οποιοιδήποτε άλλο κανάλι δεν συμβαίνει τίποτα από τα παραπάνω λειτούργει κανονικότατα
Κάθε σκέψη δεκτή ευχαριστώ εκ των προτέρων
δες ξανά μήπως δεν έγραψες σωστά το μοντέλο μετά γράψε αν χρησιμοποιείς ψηφιακό δέκτη μην ψάχνεις για data,slk,sda,psk,tdk,tte,yze,mnt,emk,mal κ.τ.λ. σε αναλογική τηλεόραση
δες ξανά μήπως δεν έγραψες σωστά το μοντέλο μετά γράψε αν χρησιμοποιείς ψηφιακό δέκτη μην ψάχνεις για data,slk,sda,psk,tdk,tte,yze,mnt,emk,mal κ.τ.λ. σε αναλογική τηλεόραση
Εχεις δίκιο συνάδελφε ξέχασα μια ίντσα 25pt4458/01 αλλά μιλάω για Ι2C bus
ανάμεσα στon mcpu την eprom το tuner κτλ Υποψιάζομαι περίεργο πρόβλημα με
το teletext μπλοκαρει τον mcpu
ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
22-05-13, 21:37
συνάδελφε μην μπλέκεις με ic data κ.τ.λ
εγώ στη θέση σου θα πέρναγα μνήμη καινούρια και θα την έγραφα για να απομονώσω το πρόβλημα
πολύ πιθανόν να έχεις εξωτερική παρεμβολή στην συχνότητα και δεν κλειδώνει ο παλμός burst
Την 24c16 την άλλαξα και tuner έχω αλλάξει κάνει ακριβώς τα ίδια ο μόνος μπακάλικος τρόπος για να παίξει είναι με το fine tune λίγο "εκτός"! υπάρχει περίπτωση να είναι στο φίλτρο της if?
σημ: η tv όσο παραμένει στο 30 ch λειτουργεί άψογα .με διαμορφωτή στο ίδιο κανάλι είναι ok
Δε βάζεις ένα ψηφιακό δεκτάκι για να τελειώνεις ?
Δε βάζεις ένα ψηφιακό δεκτάκι για να τελειώνεις ?
δεν έχουμε ψηφιακή κάλυψη δυστυχώς
ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
23-05-13, 12:44
μήπως έχεις κανένα δέκτη της nova η κανένα modulator εκεί κοντά στην τηλεόραση;
μήπως έχεις κανένα δέκτη της nova η κανένα modulator εκεί κοντά στην τηλεόραση;
Το ίδιο πρόβλημα κάνει και σε άλλο χώρο
η συσκευή έχει περάσει στην κατηγορία ασύμφορη :001_rolleyes: απλός δεν μου έχει ξανά τύχει
ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
"η συσκευή έχει περάσει στην κατηγορία ασύμφορη"
Σωστότατος.
Καλησπερα. Επειδη έχω κ εγώ το ίδιο προβλημα με το συγκεκριμένο μοντέλο ,θα ήταν εύκολο να μου δώσει
κάποιος τα σχέδιά της.
Ευχαριστώ