Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] HP 2140 νεκρο
Γεια σας. Στο συγκεκριμενο notebook πατας το κουμπι να ανοιξει. Παιρνει μπρος μονο ο ανεμιστηρας αλλα απο κει και περα τιποτα.
Ο σκληρος δισκος δεν γυρναει.Εκανα hard reset κρατοντας το κουμπι 30 δευτερα, τιποτα. Εβγαλα την μπαταρια της μητρικης τιποτα.
Εβγαλα την μπαταρια τιποτα.
Εχετε καμια ιδεα???
ziakosnasos
23-04-13, 22:33
Kανά λαμπάκι ανάβει ? Το πιο πιθανό είναι να υπάρχει πρόβλημα στο τσιπ των γραφικών.
Ανάβει το λαμπακι του power αλλα απο κει και περα τιποτα.
Αμα ειχε προβλημα με τα γραφικα θα αναβε απλα δεν θα ειχε εικονα?
Και επισης οπως ειπα πιο πανω ο σκληρος δισκος δεν παιρνει μπρος.
gregkerkyra
24-04-13, 11:49
Δοκίμασες τον σκληρό σε άλλο μηχάνημα να δεις αν δουλεύει; Αν έφταιγε ο σκληρός θα σου έβγαζε απλά μήνυμα ότι δεν βρίσκει λειτουργικό εικόνα θα είχες.
Δοκίμασε να βγάλεις/βάλεις πάλι τις μνήμες μπας και αν.
Το πιο πιθανό είναι η κάρτα γραφικών.
Λοιπον εβγαλα τελειως τον σκληρο δισκο το ιδιο.Καθαρισα την μνημη, την ξαναεβαλα, παλι τιποτα.
καλησπερα φιλε μου μηπως εκανες αναβαθμιση bios τιποτα?
καλησπερα φιλε μου μηπως εκανες αναβαθμιση bios τιποτα?
Οχι οχι τιποτα. Η απορια πουθ εχω ειναι ;
Αν σε περιπτωση η καρτα γραφικων δεν δουλευει το λαπτοπ ανοιγει ή δεν ανοιγει κανονικα απλα δεν δειχνει εικονα???
κοιταξε να δεις σε καποιες περιπτωσεις ανοιγει και σβηνει σε αλλες περιπτωσεις αναβοσβηνει το λαμπακι του power.... θελω λιγο να δεις τα εξης:
οταν αναβεις το λαπτοπ οπως λες το ανεμιστηρακι λειτουργει...θελω να φεξεις με εναν φακο την οθονη να μ πεις αν βλεπεις αχνα γραμματα...... να δοκιμασεις με αλλο σκληρο αν αναβει καποια μοντελα δεν ξεκινανε παλι αν δεν λειτουργει ο σκληρος...... δοκιμασε να συνδεσεις αλλη οθονη απο την θυρα vga που εχει....δοκιμασε τα και πες μου....αν σε ολα αυτα που σε ειπα ειναι αρνητικα παμε κατευθειαν agp (καρτα γραφικων)
Λοιπον το λαμπακι μπροστα του power μενει σταθερο αναμενο.Παρατηρησα κατι οτι ο σκληρος δουλευει.Ηταν δικο μου λαθος απλα δουλευει πολυ ησυχα.
Εβαλα τον φακο στην οθονη αλλα δεν δειχνει τιποτα. Αυτο με την αλλη την οθονη δεν μπορω να το κανω καθος δεν εχω εξωτερικη οθονη.
δοκιμασε απο καποιον γνωστο σου καποια στιγμη για να επιβαινεωσουμε οτι οντως ειναι η καρτα γραφικων
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2025 vBulletin Solutions Inc. All rights reserved.