Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Sony] ΒΛΑΒΗ ΣΕ SONY KV-M 2150D

PLAT
08-01-13, 22:46
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΛΑΒΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.......
ΕΧΩ ΜΙΑ TV SONY KV-M2150D ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΧΩ ΗΧΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΓΚΡΙ ΟΘΟΝΗ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΑΣΠΡΕΣ
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΩ ?????????????:confused1::confused1::confused1:

ezizu
08-01-13, 23:12
Γειά σου Αντώνη (PLAT),χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Αν έχω καταλάβει καλά το πρόβλημα,θα πρέπει αρχικά να κοιτάξεις για ψυχρές κολλήσεις γύρω από το μ/τ υψηλής (και γενικότερα σε όλη την πλακέτα), έλεγχο/ρύθμιση της τάσης στο G2, τις τάσεις στην βαθμίδα RGB( και τροφοδοσίας γενικότερα βέβαια)΄,για προβληματικούς πυκνωτές κ.λ.π. Έχεις τσεκάρει αν υπάρχει σήμα στις καθόδους τις οθόνης; Αν τα έχεις τσεκάρει αυτά, και είναι ok ,ξαναγράψε.

arhs
09-01-13, 17:24
Καλη χρονια σε ολους...
Εχω κι εγω το ιδιο προβλημα, με την διαφορα, οταν αλλαζω καναλι για μερικα δευτερα δειχνει σωστα:cursing: και μετα παλι ..."χαλαει"!!!!:w00t:
Καμια ιδεα, :thinking:τι προκαλει αυτο το προβλημα;

mixpap
15-01-13, 20:37
Από σημειώσεις διαβάζω :: Check R380 (680Kohms) on the c.r.t pcb for o/c καλό ακούγεται :)

htsopelas
15-01-13, 21:48
αυτεσ οι sony,μια που να μην εβγαλε προβλημα δεν υπαρχει!

xsterg
15-01-13, 22:09
απο το στομα την πηρες την εκφραση ηλια! ειμαι φανατικος της sony αλλα οφειλω να το παραδεχτω. τον τελευταιο καιρο ειτε καθοδικου σωληνα, ειτε επιπεδες εχουν ξεκολιαστει απο τις βλαβες οι sony τηλεορασεις. τοσο χαλια ειναι πλεον κατασκευαστικα?

ezizu
15-01-13, 22:13
Από σημειώσεις διαβάζω :: Check R380 (680Kohms) on the c.r.t pcb for o/c καλό ακούγεται :)

Έχω την εντύπωση ότι αναφέρεσαι σε άλλο μοντέλο. Η KV-M2150D δεν έχει αντίσταση R380.