Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Sony] SONY TRINITRON KV-25X1D led αναμονής αναβοσβήνει 2 φορές

lazart
29-12-12, 23:19
Γεια σας, Χρόνια Πολλά σε όλους......
Το πρόβλημα ειναι γνωστο με τις Sony, μετά απο το ανοιγμα της TV δεν περνανε μερικά λεπτά και κλείνει αναβοσβηνοντας το led 2 φορές.....και απο οτι εχω διαβάσει (2 led=προστασία διαρροής ρεύματος)???????:confused1::confused1:??????
Κάποιος που μπορει να με βοηθησει....to Fix iT..!!!!! PLEASE.....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
31-12-12, 00:10
Γεια σας, Χρόνια Πολλά σε όλους......
Το πρόβλημα ειναι γνωστο με τις Sony, μετά απο το ανοιγμα της TV δεν περνανε μερικά λεπτά και κλείνει αναβοσβηνοντας το led 2 φορές.....και απο οτι εχω διαβάσει (2 led=προστασία διαρροής ρεύματος)???????:confused1::confused1:??????
Κάποιος που μπορει να με βοηθησει....to Fix iT..!!!!! PLEASE.....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

Γειά σου φίλε μου χρόνια πολλά και καλή χρονιά να'χουμε το σασί είναι το BE3D ξανακόλλησε το stv9379 τον μετασχηματιστή υψηλής το τιούνερ και τον σταθεροποιητή των 9ν LM2940 δες αυτά και τα λέμε

lazart
31-12-12, 18:06
Γεια σου φίλε Νικο και σε ευχαριστώ για το ενδιφέρον σου.
τα ξανακολλησα οσα μου ειπες αλλα κοιτα τι παρατηρησα....οταν την ανοιγω με τον επιγειο με scart ή με rca δουλεύει για 2-3 λεπτα και μετά κλεινει με το led να αναβοσβήνει 2 φορές...ενω οταν ανοιγει χωρις τον επιγειο συνδεμενο λειτουργεί 10-15 λεπτα μπορει και παραπάνω(το αφησα 1ωρα).....οταν τον εβαλα τον επιγειο εσβησε σε 30 δευτερολεπτα!!!!!!..........περιεργο δεν είναι!!!!!!