Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] Περίεργο πρόβλημα με ACER 5920G
Αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα με ένα acer 5920G, εάν το αφήσω μια μέρα εκτός ρεύματος και μπαταρίας θα ανοίξει πατώντας το power button αλλά εάν το σβήσω η κάνω επανεκκίνηση θα πρέπει να περιμένω ξανά μια μέρα (μερικές φορές και περισσότερες)
Έχω αλλάξει το power button board αλλά κάνει τα ίδια
Έχει κανείς καμία ιδέα?
Fahrenheit Thanasis
29-11-12, 09:50
καλημερα!το ιδιο προβλημα εχω κι εγω με ενα ACER 7520 . μαλλον ο ελεκτης ρευματος στην μητρικη εχει προβλημα.ας μας πει ομως καποιος που ξερει καλυτερα.
Περίπου το ίδιο πρόβλημα έχει και ένας φίλος μου με ένα Acer.
Για να το ανάψει πρέπει να το βγάζει από την πρίζα, όταν είναι στην πρίζα δεν ανάβει.
swatsquadgr
30-11-12, 11:17
Ειναι ενα ολοκληρωμενο στη μητρικη που αναγνωριζει απο που παιρνει τροφοδοσια (ρευμα ή μπαταρία) και χοντρικα ειναι υπευθυνο για το on/off . Μαλλον αυτο δεν παει καλα στο laptop σου.
Η μπαταρία του έβγαζε οτι θα πρέπει να αντικατασταθεί αλλά εφόσον είχε φορτίσει το είχα αφήσει εκτός ρεύματος ενα σ/κ και μετά δεν άνοιγε.
Σήμερα δοκίμασα με μπαταρία φορτισμένη απο άλλο acer χωρίς να το βαλω στο ρεύμα και δεν το κάνει.
Θα το αφήσω με την "καινούργια" μπαταρία 2 μέρες και θα το ξαναδώ.
@eniac
εχεις δοκιμασει να το ξεκινησεις ΧΩΡΙΣ μπαταρια? μονο ρευμα.....
Από την στιγμή που μου το έκανε με την προβληματική μπαταρία το δοκίμαζα μόνο με ρεύμα