Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Manual επισκευής ηχείων OZAKI F8 HM080

dhmhtries22
26-09-12, 00:01
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του forum.

Αυτή είναι η πρώτη μου δημοσίευση σε αυτό το site και οφείλω να πω ότι η γενική του εικόνα είναι πολύ καλή.

Λοιπόν, όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω για το Manual επισκευής ηχείων OZAKI F8 HM080.Το sub ξαφνικά σταμάτησε να παίζει,ενώ τα υπόλοιπα ηχεία ενισχύονται κανονικά.Κάθε βοήθεια πραγματικά ευπρόσδεκτη,καθώς έχω εξαντλήσει σχεδόν κάθε άλλη πηγή πληροφοριών - και την υπομονή μου φυσικά.Ελπίζω για πρώτη φορά να μην σας βάζω πολύ δύσκολα...

Φιλικά Δημήτρης

johnnyb
26-09-12, 01:52
Ειναι κομματακι απιθανο να βρεις service manual γιαυτο.
Ποια ειναι η επαφη σου με τα ηλεκτρονικα ? Δοκιμασες να το ανοιξεις ? Αν ξερεις να χρησιμοποιεις πολυμετρο ανοιξε το δες την πλακετα για καμμενα στοιχεια - ψυχρες κολλησεις και μετρησε οτι μπορεις στην εξοδο του sub.

dhmhtries22
27-09-12, 17:48
Aλλάχτηκαν 2 πυκνωτές αλλά δυστυχώς τίποτα...

east electronics
01-10-12, 14:11
Δεν ειναι απαραιτητο συμφωνα με την κοινοτικη νομοθεσια να εχει συνταξει καν σερβις μανουαλ ο κατασκευαστης .Το συστημα λεει οτι σε εγγυηση μπορει να σου κανει ο κατασκευαστης καποια επισκευη αλλα μαλλον παει για αντικατασταση ενω εκτος εγγυησης δεν ειναι πλεον υποχρεωμενος να σου παρεχει καμμια υπηρεσια ...Μαλιστα ""μεγαλες "" σχετικα εταιριες σε αυτη την κατηγορια οπως η Logitech δεν εχουν καν σερβις στην ελλαδα ουτε καν υποστιριξη ( τα τηλεφωνηματα ""σκανε"" σε καποιο κεντρο εξυπηρετησης στην Αγγλια ) Οποτε ναι ... και η Logitech ειναι κατω απο αυτη την φιλοσοφια .

Αλλα το σημαντικοτερο σε αυτη την συζητηση ειναι οτι κανενα σερβις μανουαλ δεν σου δινει οδηγιες επισκευης ( ακομα και μανουαλ πολυ εξελιγεμενα και πολυ σοβαρων κατασκευαστων ) Το μανουαλ απλα σου παρουσιαζει το μηχανημα και καποιες τασεις αναφορας αλλα την βλαβη πρεπει να την βρεις μονος σου ...

Αυτα ....

geostrom
02-11-12, 20:57
Το σύστημα είναι αυτοενισχυόμενο από ότι βλέπω με ένα googlarisma , σωστά ?
Πρώτα μέτρησε το ηχείο αν είναι καμένο (που μάλλον το έχεις κάνει ).
Οι πυκνωτές που άλλαξες είχαν οπτικά σκάσει η κάτι άλλο η τους μέτρησες .
Από πιο τμήμα ήταν .
Βάλλε μια Φώτο αν θες , και ελενξε μαζί με τους πυκνωτές εκι τριγύρω μήπως εχει κάψει και κάτι άλλο .
Τέλος αν δεν έχεις γνώσεις καλύτερα να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό αλλά για να ζητάς service manual πιστεύω ότι ξέρεις .