Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Μηχανάκι honda astrea χαμηλός φωτισμός

Sthol
16-08-12, 14:56
Παιδιά καλημέρα...Έχω ένα πρόβλημα με το μηχανάκι μου..Τα φώτα του είναι πάρα πολύ αδύναμα,έχω φορτίσει την μπαταρία έχω αλλάξει λαμπάκι αλλά τίποτα... μήπως υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο λαμπάκι το οποίο θα είναι πιο δυνατό ή κάποια άλλη πατέντα που θα μπορούσα να κάνω;;;

αλπινιστης
16-08-12, 22:17
Βγαζει η osram λαμπα για μηχανακια που εχει +50% φωτεινοτητα. Την εχω δοκιμασει και ειναι πολυ ικανοποιητικη. Την ειχα παρει απο τη Φραντζη- οπως ανεβαινουμε προς Ηλια Ηλιου στο τελευταιο τετραγωνο στο δεξι μας χερι. Χωρις να κοβω και δαχτυλο, πρεπει να λεγεται Τζαβαρας.
Προυποθεση βεβαια ειναι να ερχεται σωστη ταση στο ντουι της λαμπας και να μην υπαρχει καμια ζημια στην διαδρομη του καλωδιου και σου περιοριζει το ρευμα - οξειδωσεις , μισοκομενα φισακια, κ.τ.λ.

Sthol
16-08-12, 23:55
Ευχαριστώ φίλε μου..θα το δοκιμάσω! ;)

teo_GR
17-08-12, 18:01
Είναι πολύ αδύναμα τώρα η πάντα έτσι ήταν?

Sthol
17-08-12, 23:15
Εδώ και 2-3 χρόνια που το έχω ήταν σχετικά αδύναμα τα φώτα..αλλά τώρα έχει παραγίνει το κακό..σχεδόν δεν βλέπω καθόλου το βράδυ..
(μεταχειρισμένο το αγόρασα)

teo_GR
18-08-12, 17:36
Για αρχή φαντάζομαι ότι το φανάρι δεν είναι ιμιτασιόν που όταν το πήρες ήταν διάφανο και τώρα θολό κίτρινο οπότε σου κόβει το φως. Θεωρώ ότι δεν είναι αυτό.
Η μπαταρία φορτίζει μόνη της η όχι?
Εννοώ αν φορτίζει πάνω στο μηχανάκι η την φορτίζεις κάθε λίγο σε φορτιστή?
Επίσης η κόρνα δουλεύει στο ρελαντί?
Τα παραπάνω στα ρωτώ για να δούμε μήπως το πρόβλημα είναι στον ανορθωτή.
Σπάνια μπορεί να φταίει και το βολάν η τα πηνεια.

Sthol
18-08-12, 19:24
Το τζάμι όντως δεν είναι διάφανο έχει γίνει λίγο θολό αλλά όχι και πάρα πολύ..Η μπαταρία φορτίζει μόνη της και η κόρνα δουλεύει και στο ρελαντί...
Για αρχή λες να αλλάξω το τζάμι;

teo_GR
19-08-12, 19:32
Αφού φορτίζει είσαι οκ από ανορθωτή και από πηνεια.
Βαλε ένα καινούριο φανάρι. Η λάμπα από μαμά δεν είναι και πολύ δυνατή άμα της κόβει λίγο το τζάμι και λίγο το κάτοπτρο τη μένει?

Sthol
20-08-12, 00:42
Θα το δοκιμάσω φίλε μου.. ;) ευχαριστώ πολύ!

TONYGAL
07-09-12, 23:32
βαλε xenon και θα μου πεις...υπαρχει κιτακι για astrea.καμια σχεση ,απλα τα φωτα σκοτώνουνε..

jordan1994
14-05-13, 03:12
Φιλε ειχα και εγω ενα παρομοιο προβλημα δεν δουλευαν καλα τα φωτα μου και οταν τα αναβα ειχα προβλημα και με τον κινητηρα εκανα καποιες ατροφιες το προβλημα δεν ηταν ομως απο την λαμπα ειχε προβλημα η ηλεκτρονικη μου αμα σου κανει και αλλα κολπα περιεργα με τα ηλεκτρικα στο μηχανακι αμα θες πανε ρωτα σε καποιο συνεργειο για ηλεκτρονικη γυρο 10-15 ευρω κανει...