PDA

Επιστροφή στο Forum : προβλημα με θυρες USB

jsaravakos
04-08-12, 14:35
Γεια σας παιδια εχχω το εξης προβλημα.Προσπαθω να συνδεσω το wireless USB ανταπτορα για την συνδεση μουστο ιντερνετ και ενω τον αναγνωριζει δεν μπορω να συνδεθω.Το προβλημα ειναι σιγουρα απο τις θυρες γιατι
1.Στο αλλο μου pc δουλευει κανονικοτατα και με γρηγορη συνδεση
2.στο pc με το προβλημα οταν κανω restart η shut down πολλες φορες δεν κλεινει,και οταν το κανω on/off με το κουμπι μου βγαζει μπλε οθονη και μου γραφει να αποσυνδεσω hardware συσκευη(βεβαια μετα μου φορτωνει τα windows)
3.Αλλες φορες παλι (σπανια) δεν μου αναγνωριζει τον εξωτερικο σκληρο
Πιστευω οτι εχω προβλημα με τις θυρες usb (βραχυκυκλωμενες? δεν δινουν αρκετο ρευμα?)
τι προτεινετε?

vasilimertzani
04-08-12, 16:22
Γεια σας παιδια εχχω το εξης προβλημα.Προσπαθω να συνδεσω το wireless USB ανταπτορα για την συνδεση μουστο ιντερνετ και ενω τον αναγνωριζει δεν μπορω να συνδεθω.Το προβλημα ειναι σιγουρα απο τις θυρες γιατι
1.Στο αλλο μου pc δουλευει κανονικοτατα και με γρηγορη συνδεση
2.στο pc με το προβλημα οταν κανω restart η shut down πολλες φορες δεν κλεινει,και οταν το κανω on/off με το κουμπι μου βγαζει μπλε οθονη και μου γραφει να αποσυνδεσω hardware συσκευη(βεβαια μετα μου φορτωνει τα windows)
3.Αλλες φορες παλι (σπανια) δεν μου αναγνωριζει τον εξωτερικο σκληρο
Πιστευω οτι εχω προβλημα με τις θυρες usb (βραχυκυκλωμενες? δεν δινουν αρκετο ρευμα?)
τι προτεινετε?
οταν συνδεεις κατι αλλο στον υπολογιστη δουλευει? ή τα ιδια κανει?
τι windows εχεις στους δυο υπολογιστες?τι υπολογιστες,τι usb .

jsaravakos
04-08-12, 23:40
εχω windows 7,pendium 4,usb 2 και 1
οταν συνδεω κατι αλλο μου δουλευει κανονικα αλλα πολλες φορες αργει να αναγνωρισει την συσκευη

furtune
05-08-12, 00:19
Τον ανταπτορα μηπως το συνδεεις με επεκταση USB?

jsaravakos
05-08-12, 17:26
οχι,κατευθειαν στη θυρα

Αποστόλης1
05-08-12, 18:07
Δοκίμασε να αλλάξεις τροφοδοτικό.

babylonx
05-08-12, 18:12
Γενικά πολλά μπορούν να φταίνε. Άλλες συσκευές αναγνωρίζει η συγκεκριμένη usb; Αν πχ βάλεις ένα memory stick το βλέπει; Αν συνδέσεις πάνω 2.5άρη δίσκο και δουλεύει σίγουρα τότε δεν είναι θέμα τροφοδοτικού.

takisegio
05-08-12, 20:14
εχω windows 7,pendium 4,usb 2 και 1
οταν συνδεω κατι αλλο μου δουλευει κανονικα αλλα πολλες φορες αργει να αναγνωρισει την συσκευη

οριακα σηκωνει τα 7.τι περιμενεις να δουλεψει και τα περιφερεικα;;εχει "γονατισει"

jsaravakos
05-08-12, 23:48
δεν νομιζω να εχει γονατισει παιδια.Το μηχανημα ειναι σχεδον καινουριο και οχι πολυ δουλεμενο.Κατι αλλο πρεπει να φταει.Τα memory stick τα βλεπει κανονικα αλλα και τον εξωτερικο σκληρο μου

FH16
06-08-12, 12:21
Την σύνδεση την κάνης στις μπροστινές θήρες ή τις πίσω?
Αν έχεις φτηνιάρικο κουτί και χρησιμοποιείς τις μπροστά τότε έχεις πρόβλημα λόγο της φτηνής κατασκευής για τις USB στο κουτί (μη θωρακισμένα και μονόκλωνα καλώδια ρίχνουν ταχύτητες και τροφοδοσία της USB).
Εάν χρησιμοποιείς τις πίσω τότε δες στο BIOS αν το "USB HISPEED" είναι disable (συνήθης φαινόμενο σε Asus μητρικές).

jsaravakos
06-08-12, 18:29
το προσπαθησα και μπροστα και πισω.Μπροστα μου συνδεθηκε μια φορα αλλα πολυ αργα .Οσο για τις πισω και εκει στις δεκα φορες μου κανει συνδεση τη μια.Στο bios ολες οι παραμετροι ειναι enable.

Εξακολουθει να μη κανει restart.Κλεινει και δεν ξαναανοιγει